Вие гледате категорија

Бизнис

Synology HD6500 4U NAS

На пазарот е претставено интересно решение на добро познатиот бренд Synology. Мрежно складирање HD6500 во формат 4U. Таканаречениот…

Цурмаркет - црвен, искрен, заљубен

Има смисла да се оди во продавница кога сите стоки може да се нарачаат во онлајн продавницата. Ова е погодно, барем затоа што визуелно е лесно да се споредат ...

Chuwi RZBox 2022 на Ryzen 7 5800H

Познат кинески производител на електроника одлучи да го освои светскиот пазар со компактни гејмерски компјутери. Нов Chuwi RZBox…
Translate »