Вие гледате категорија

Игры

PowerColor RX 6650 XT Hellhound Sakura Edition

Тајванскиот бренд PowerColor на необичен начин се обиде да го привлече вниманието на купувачот кон видео картичката Radeon RX 6650 XT. Акцелератор…

Chuwi RZBox 2022 на Ryzen 7 5800H

Познат кинески производител на електроника одлучи да го освои светскиот пазар со компактни гејмерски компјутери. Нов Chuwi RZBox…
Translate »