Вие гледате категорија

Кино

Soundbar JBL Cinema SB190

Звучната лента JBL Cinema SB190 е претставник на средната ценовна категорија и највисока во линијата SB. Главната карактеристика на JBL Cinema SB190…

Roku Streaming Stick 4K HDMI Dongle

Roku објави напредна верзија на својот HDMI Streaming Stick dongle. Подобрувањата вклучуваат помоќен хардвер. Има поддршка...
Translate »