Вие гледате категорија

Додатоци

Synology HD6500 4U NAS

На пазарот е претставено интересно решение на добро познатиот бренд Synology. Мрежно складирање HD6500 во формат 4U. Таканаречениот…

Годишнина DAC Aune X8 XVIII

Кинескиот бренд Aune Audio по повод 18-годишнината одлучи да ги израдува фановите со интересно ажурирање. За „подарок“ беше избран ДАЦ ...
Translate »