Ju jeni duke parë një kategori

Auto

Zgjedhja e një kamioni tërheqës

Ka shumë organizata që ofrojnë shërbime të kamionëve tërheqës në Lviv, dhe është shumë e rëndësishme që të mos hasni aksidentalisht në një shërbim të keq. NË…

Ekskluzive Nissan GT-R "në ar"

Jepuni këtyre mjeshtrave amatorë dritën jeshile për të zbuluar talentet e tyre. Do të ishte një makinë e mirë. Ekspertët, ose më mirë...
Translate »