Ju jeni duke parë një kategori

Financoj

Ku të investoni në Ukrainë

Rritja e vazhdueshme e valutave, e shoqëruar nga rënia e hryvnia kombëtare, i bën banorët e vendit të mendojnë çdo ditë se ku të investojnë ...

TV të rinj nga Evropa

Teknologjia nga Evropa po vret ekonominë ukrainase, thonë politikanët dhe gazetarët në media. Për shembull, i ri ...
Translate »