Ju jeni duke parë një kategori

shkencë

Oksimetër Pulsi Dixhital

Prodhuesit e orëve të mençura dhe byzylykëve mund të provojnë efektivitetin e oksimetrave të pulsit në pajisjet e tyre sa të duan. Por kjo ...
Translate »