Ju jeni duke parë një kategori

Teknologji

Bolts Lidhja me vidë inteligjente me Wi-Fi

До чего техника дошла. В немецком институте по разработке телекоммуникационного оборудования Fraunhofer придумали ноу-хау. Элементы…

Soundbar Kinema JBL SB190

Shiriti i zërit JBL Cinema SB190 është një përfaqësues i kategorisë së çmimeve të mesme dhe më i larti në linjën SB. Tipari kryesor i JBL Cinema SB190…
Translate »