Oclean W10 Water Flosser - Dokter Gigi Sampeyan dhewe

Apa sampeyan ngerti manawa nggunakake flos untu kanthi negatif mengaruhi kahanan untu. Pariwara nyaranake, nanging dokter gigi nglarang. Sawise kabeh, benang kasebut nggiling pinggir waos, nggawe kesenjangan sing digawe plak. Nanging ana cara metu - sampeyan bisa tuku irigator. Dokter waos Amerika Gerard Moyer, ing taun 1959, nggawe selang mini sing nulungi pangguna supaya bisa pamitan mulih menyang karies selawase. Irigator Water Flosser Oclean W10 minangka solusi unik sing pengin diwenehake. Pancen, saliyane kanggo nyikat untu, piranti seluler bisa ngurut permen karet lan ngresiki ilat.

Oclean W10 Water Flosser – сам себе стоматолог

Napa sampeyan butuh irrigator Water Flosser Oclean W10

 

Tanpa mangu-mangu, sikat untu minangka cara paling apik kanggo ngresiki untu kaping pirang-pirang saben dina. Iki minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah manawa dokter gigi bakal dikonfirmasi. Nanging apa sing kudu ditindakake karo lebu panganan lan kuman sing ana ing zona peteng. Ing endi sikat kasebut ora bisa digayuh. Sampeyan bisa mbilas cangkeme kanthi rapi. 10-15 kaping. Kanthi upaya khusus kanggo nggawe tekanan sing cukup kanggo ngumbah kabeh celengan ing untu.

 

Irigator dirancang kanggo nyederhanakake tugas. Piranti kasebut bisa nggawe aliran banyu sempit kanthi tekanan dhuwur banget. Kaya kursi dokter gigi. Irigator gampang disiyapake lan digunakake. Sampeyan bisa ngganti efek reresik, nyetel tekanan utawa frekuensi tekanan. Ngresiki rongga lisan saka kuman lan puing-puing panganan, irrigator Oclean W10 Water Flosser nindakake 2 fungsi sing luwih migunani:

 

  • Pijet permen karet. Digunakake nozel sing lembut, sing nggawe jet banyu luwih jembar. Pijet permen karet perlu kanggo menehi nutrisi ing untune. Enamel untu sing tipis minangka penyakit kanggo kabeh wong diwasa sing ora ngawasi rongga lisan. Nanging iki bisa dihindari, utawa ana masalah sing bisa diilangi.
  • Ngresiki ilat. Prosedur iki dibutuhake ora kanggo kabeh pangguna, nanging kanggo para elit. Sing duwe retakan jero ing lidah. Mikroba diklumpukake lan ngetokake ambu ora enak saka tutuk.

Oclean W10 Water Flosser – сам себе стоматолог

Floss banyu (Oclean W10 Water Flosser) gampang kanggo ngobati plak lan gingivitis. Yen sampeyan nggunakake irigasi saben dina, sampeyan bisa ngilangi kabeh kunjungan menyang dokter gigi. Ngelingi rega layanan gigi, piranti kasebut katon luwih apik.

 

Apa kaluwihane irigator Oclean W10 Water Flosser

 

Pabrikan kudu diwenehi kredit. Piranti kasebut ora mung praktis, nanging uga trep lan digawe kanthi desain sing apik. Pelaksanaane apik banget, jelas yen para profesional ing bidhang wis makarya ing Oclean W10 Water Flosser:

 

  • Desain sing apik banget. Basis kompak lan lancar, bobot entheng, gampang dijaga. Tangki banyu sing bisa dicopot, tali tangan sing kepenak. Wadhuk sing bisa dicopot mung dibutuhake kanggo diresiki. Isi banyu ditindakake liwat nozel ing sisih ndhuwur piranti. Ana tombol kontrol (urip lan milih mode sikat untu). Ngomong, irigasi Oclean W10 wis nampa pangenalan desain saka iF lan WORLD DESIGN INDEX. Lan uga, dadi pemenang versi Reddot ing taun 2021.

Oclean W10 Water Flosser – сам себе стоматолог

  • Efisiensi reresik sing dhuwur. Irigator Oclean W10 nggunakake motor magnet tanpa sikat. Iki bisa ngasilake nganti 1400 pulsa per menit kanggo jet banyu 0.6 mm. Produsen negesake manawa pangguna, kanggo kaping pisanan ngresiki, nggunakake mode "lembut" utawa "dikarepake". Iki perlu supaya permen karet bisa digunakake menyang jet banyu sing kuat.

Oclean W10 Water Flosser – сам себе стоматолог

  • Ana 5 mode sikat lan 4 sikat rambut sing kalebu. Kanggo ngresiki rongga lisan sing luwih efektif, mode "intensif", "standar", "lembut", "pulsating" lan "on demand" diwenehake. Bedane tekanan banyu lan denyut nadi per menit. Lampiran dibutuhake kanggo milih kahanan reresik. Kanggo untu, braces, ilat. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, mode sing lembut lan dikarepake disaranake kanggo kabeh pamula. Banjur, sampeyan bisa muter mode liyane lan nemokake mode paling apik.

Oclean W10 Water Flosser – сам себе стоматолог

  • Otonomi lan kenyamanan sing dhuwur. Baterai internal, bisa diisi liwat port USB Type-C biasa, nguwasani irrigator Oclean W10 nganti 4 minggu kanthi sak daya. Ana wektu kanthi pangeling 15 detik kanggo ngganti zona reresik.

 

Ngendi bisa tuku irigator Water Flosser Oclean W10

 

Saka 11 Oktober, promosi kanggo kabeh panuku diwiwiti ing platform dagang AliExpress. Intine yaiku sampeyan bisa tuku irrigator Oclean W10 kanthi rega $ 49.99 (awal $ 59.99). Diskon 15% berlaku nganti 15 Oktober 2021. Garansi pabrikan resmi kanggo piranti "uang banyu" yaiku 2 taun.

Oclean W10 Water Flosser – сам себе стоматолог

Saliyane promosi utama, ana hadiah sing nyenengake saka perusahaan:

 

  • 300 pelanggan pisanan bakal nampa sikat untu listrik (Oclean F1 Sonic Electric Toothbrush);
  • 50 pembeli acak sing pesen saka 11 nganti 15 Oktober bakal nampa irigasi Oclean W10 gratis.
  • 50 pembeli sing nggawe pesanan akeh kanthi jumlah luwih gedhe bakal nampa sanitizer tangan (80 ml).

Ana kupon diskon kanggo para pembeli saka Rusia:

 

  • OWTT500 Tuku luwih saka 2490 RUB - Diskon 500 RUB.
  • WOWHIT500 Tuku luwih saka 2999 rubel - Diskon 500 rubel.
  • WOWHIT550 Tuku saka 3599 rubel - Diskon 550 rubel.
  • WOWHIT650 Tuku Saka 5999 rubel - Diskon 650 rubel.
  • WOWHIT1000 Tuku Liwat 9999 rubel -Diskon 1000 rubel.

 

Rega sawise diskon bakal - $ 44.99... Sampeyan bisa tuku irigator Watercleoss W10 Oclean WXNUMX dening link iki.

Maca uga
Translate »