Huawei Watch Fit Elegant - hapi i parë për klasin e biznesit

Krijuar nga çelik inox i lëmuar, Huawei Watch Fit Elegant është udhëzuesi i një marke kineze. Blerësit kanë kohë që presin diçka të tillë nga Huawei. Por të gjitha sendet e reja ishin disi fëminore dhe të pabesueshme.

 

Huawei Watch Fit Elegant - keni nevojë për elegancë dhe pasuri

 

Momenti më i këndshëm në risi është baza metalike e orës. Sapo plastika u zëvendësua me çelik të pandryshkshëm, ora inteligjente u transformua menjëherë. Nga rruga, prodhuesi Huawei ofron për të blerë 2 modele në të njëjtën kohë - për argjend (Black Midnight) dhe për ari (Frosty White). Nuk ka erë ende të metaleve të çmuara, por pamja ka ndryshuar ndjeshëm. Nëse gjërat vazhdojnë kështu, atëherë së shpejti do të shohim orë inteligjente me platin ose plating ari.

Huawei Watch Fit Elegant – первый шаг к бизнес-классу

Lidhja e dobët në Huawei Watch Fit Elegant është rripi. Lëreni prodhuesi të na premtojë rezistencë ndaj shtrirjes, vajit, temperaturave. Por pamja e kësaj rrip ore siguron blerësin se kjo është një vegël e zakonshme buxhetore. Ora është e shtrenjtë - rripi është i tmerrshëm. Huawei ka nevojë urgjente për të lëshuar rripa lëkure të ftohtë dhe rrathë metalikë. Përndryshe, klasa e biznesit do të kalojë pranë kinezëve.

 

Huawei Watch Fit Elegant - çfarë çfarë

 

Ekrani AMOLED drejtkëndëshe 1.64 inç shton pasuri në orët inteligjente. Si dhe një rezolucion të përshtatshëm të ekranit - 280x456 piksel. Butoni i madh dhe i vetëm në krah i tregon përdoruesit seriozitetin e plotë të veglës.

 

Orët inteligjente Huawei Watch Fit Elegant kanë sistemin operativ Huawei Lite dhe janë krijuar për 12 ditë funksionimi me një karikim të vetëm të baterisë. Ora ka një modul të integruar GPS, sensorë të rrahjeve të zemrës dhe përcaktim të nivelit të oksigjenit në gjak. E gjithë kjo plotësohet nga një set standard i orëve të fitnesit, në formën e programeve të trajnimit. Ora është në gjendje të gjurmojë ciklin menstrual dhe gjumin, duke kryer monitorim gjatë gjithë ditës.

Huawei Watch Fit Elegant – первый шаг к бизнес-классу

Çmimi fillestar i orëve inteligjente është 150 dollarë (tashmë në tregun evropian). Kostoja për rajone të tjera, përfshirë Kinën, nuk është diskutuar ende. Fillimi i shitjeve është planifikuar për në 26 Mars 2021.

 

Lexoni kështu
Komente
Translate »