Apple Watch Series 7 - Desain 12 anu diideuan iPhone

1

Peluncuran smartphone iPhone 12 nunjukkeun yén perusahaan masih ngagaduhan desainer. Barina ogé, salami waktos anu lami, pelepasan jinis telepon anu sami lumayan capé. Malah kamiripan gadget sareng iPhone 4 henteu ngaganggu idyll. Anu mésér nyambut produk anyar sacara positip, henteu paduli naon anu aranjeunna tulis dina portal berita sareng jaringan sosial. Aya paménta, penjualan ogé mangrupikeun indikator utama pikeun pabrikan.

 

Apple Watch Series 7 – дизайн в стиле IPhone 12

 

Apple Watch Series 7 - Desain 12 anu diideuan iPhone

 

Tapi jam tanganna henteu robih desain na ti saprak tanggal presentasi Apple Watch Series 4. Warna anyar, bahan - enya. Sareng desainna sami. Sareng, numutkeun ka desainer Wilson Nicklaus, hiji novelty anu menarik pisan ngantosan urang. Apple Watch Series 7 - desain dina gaya IPhone 12. Sadayana katingali saé dina poto - gaya jam tangan bahkan langkung ketat. Persis kana smartphone énggal.

 

Apple Watch Series 7 – дизайн в стиле IPhone 12

 

Saatos poto dipasang dina jaringan sosial, sababaraha komentar négatip tumiba dina Apple. Sakitar 80% pangguna ngimpikeun Apple Watch kalayan tampilan sirkular. Hiji conto dirumuskeun Huawei Watch GT2 Proanu henteu ngagaduhan kontrol ios normal sareng fungsionalitas anu langkung merenah. Acan, unggal pangguna ka-2 ngawadul ngeunaan kabutuh tina Apple Watch Series 6 dina hal pasokan listrik. Dinten satengah teu serius.

tingali ogé
koméntar
Translate »