Huawei Watch Fit Elegant - léngkah munggaran pikeun kelas bisnis

Dijieun tina stainless steel digosok, Huawei Watch Fit Elegant mangrupikeun pituduh pikeun merek Cina. Anu mésér parantos lami ngarepkeun anu sapertos kieu ti Huawei. Tapi sadaya barang énggalna kumaha waé ogé bubudakeun sareng teu raoseun.

 

Huawei Watch Fit Elegant - anjeun peryogi kaendahan sareng kabeungharan

 

Momen anu paling pikaresepeun dina novelty nyaéta basa logam tina jam tangan. Éta patut ngagentoskeun palastik ku stainless steel sareng smartwatch langsung dirobih. Ku jalan kitu, pabrikan Huawei nawiskeun mésér 2 modél sakaligus - pikeun pérak (Midnight Hideung) sareng pikeun emas (Frosty White). Éta henteu bau logam mulia, tapi penampilan na parantos robih sacara signifikan. Upami kaayaan sapertos kieu, maka urang, moal lami deui, bakal ningali smartwatches nganggo platinum atanapi plating emas.

Huawei Watch Fit Elegant – первый шаг к бизнес-классу

Tautan anu lemah dina Huawei Watch Fit Elegant nyaéta tali. Hayu produsén janji kami tahan kana manjang, minyak, suhu. Tapi penampilan tali jam ieu ngajamin pembeli yén ieu mangrupikeun alat anggaran biasa. Arloji mahal - tali na dahsyat. Huawei mendesak kedah ngaluncurkeun sabuk kulit kerén sareng pinggel logam. Upami teu kitu, kelas bisnis bakal diliwatan ku Cina.

 

Huawei Watch Fit Elegant - naon naon

 

Layar AMOLED persegi panjang 1.64 inci nambihan kabeungharan pikeun smartwatches. Kitu ogé resolusi layar anu merenah - 280x456 piksel. Tombol ageung sareng tunggal di sisi nunjukkeun ka pangguna kaseriusan lengkep gadget.

 

Jam tangan pinter Huawei Watch Fit Elegant gaduh sistem operasi Huawei Lite sareng didesain salami 12 dinten operasi dina muatan batré tunggal. Jam tanganna ngagaduhan modul GPS internal, sénsor denyut jantung sareng tekad tingkat oksigén dina getih. Sadaya ieu dilengkepan ku susunan standar jam tangan kabugaran, dina bentuk program latihan. Arloji éta tiasa ngalacak siklus menstruasi sareng bobo, ngalaksanakeun monitoring unggal jam.

Huawei Watch Fit Elegant – первый шаг к бизнес-классу

Harga awal smartwatches nyaéta $ 150 (parantos aya di pasar Éropa). Biaya pikeun daérah sanés, kalebet Cina, teu acan dibahas. Mimiti penjualan dijadwalkeun kaping 26 Maret 2021.

 

tingali ogé
koméntar
Translate »