Aturan Yandex: pangiriman dahareun henteu dijalankeun di Moskow

Sedengkeun sutradara pilem fiksi ilmiah teu tiasa mutuskeun kumaha waé kumaha cara ngirimkeun dahareun ka palanggan, Yandex parantos ngalih ka aksi. Émut pilem "Unsur Kalima", dimana palaku utama dikirimkeun tuangeun dina kapal terbang? Percanten ka kuring, gancang pisan urang bakal tiasa ngalakukeun hal anu sami.

 

Яндекс рулит: беспилотная доставка еды по Москве

 

Pangiriman dahareun henteu didamel di Moskow

 

Éta hurung, tangtosna pikaseurieun - pangiriman katuangan anu henteu dijalankeun di Moskow. Urang Amérika sareng Éropa ngabayangkeun Rusia sareng biruang leumpang sapanjang jalan. Teras pangiriman katuangan anu henteu dijalankeun di Moskow, komo tina sababaraha jenis Yandex. Lawakan parantos réngsé. Rusia ngarebut inisiatif dina pamekaran téknologi IT kana panangan aranjeunna.

 

Sedengkeun éta sadayana katingali pisan beueus. Kandaraan henteu berukuran ukuran mobil radio disetir ku AI di jalan kota. Aya ogé kasempetan pikeun seuri ka anu nyiptakeun - mesin henteu terang kumaha nyandak curbs. Sareng sinyalna lemah. Tapi skéma ieu parantos nguji mékanisme kiriman dijamin pangan pikeun palanggan. Pangiriman dahareun henteu dijalankeun di Moskow mangrupikeun léngkah munggaran. Dina jaringan sosial, mékanisme pikeun ngirimkeun pesenan ku hawa parantos dibahas sacara serius.

 

Яндекс рулит: беспилотная доставка еды по Москве

 

Aya kayakinan lengkep yén 2021 bakal janten titik balik pikeun Rusia. Nagara ieu, anu 5 taun ka pengker dianggap titilar jaman baheula, ku cara anu aneh naék tina abu. Indikator pangalusna di dunya pikeun produksi, téknologi IT, alat-alat militér sareng ubar. Malah pangiriman katuangan henteu sopan, tapi Rusia masih payun. Saperti satelit buatan munggaran, lalaki di luar angkasa, sareng sajabana.

tingali ogé
Translate »