Anyar Beelink GT-King unggulan (Amlogic S922X) Tinjauan lengkep

Maca ulasan dina ahir tulisan.

Tungtungna, éditor kami nampi Beelink GT-King. Kami bakal nyobian ngawartosan anjeun sacara rinci ngeunaan kotak set-top anu anyar, kamampuanna, kaunggulan sareng karugian, sareng ogé nyobian milarian naha éta pantes dipésér.

Hayu urang mimitian ku spésifikasi téknis.

 

ciri teknis

CPU CPU S922X kotak inti ARM Cortex-A73 sareng dua inti ARM Cortex-A53
Parentah Aturkeun 32bit
Litografi 12nm
Frékuénsi 1.8GHz
Ram LPDDR4 4GB 2800MHz
Rom 3D EMMC 64G
GPU ARM MaliTM-G52MP6 (6EE) GPU
Frequency Grafik 800MHz
Ditampilkeun Dirojong x HDMI, 1 x CVBS
Audio DAC X1 L / R Dangunna, X1 MIC
Ethernet RTL8211F x1 10 / 100 / 1000M LAN
Bluetooth Bluetooth 4.1
WIFI MIMO 2T2R 802.11 a / b / g / n / ac 2,4G 5,8G
interface DC JACK x1 12V 1.5A
x1 Port USB2.0, x2 Port USB3.0
x1 HDMI 2.1 Tipe-A
x1 RJ45
SPDIF x1 Optical
CV x1 CVBS, L / R
x1 kartu TF Kursi
x1 PDM MIC
x1 Panarima inframerah
x1 Tombol Ngaronjatkeun
OS Android 9.1
kadaharan Input adaptor: 100-240V ~ 50 / 60Hz, Kaluaran: 12V 1.5A, 18W
ukuran 108h108h17
beurat 189 gram

Format decoding hardware anu dirojong sareng resolusi

Dukung dekoder multi video nepi ka 4Kx2K @ 60fps + 1x1080P @ 60fps

Ngarojong sababaraha "aman" sesi dekoding video sareng sakaligus dekoding sareng encoding

H.265 / HEVC Main / profil Main10 @ tingkat 5.1 Tingkat luhur; nepi ka 4Kx2K @ 60fps

Profil VP9-2 nepi ka 4Kx2K @ 60fps

H.265 HEVC MP-10 @ L5.1 dugi ka 4Kx2K @ 60fps

Gambar AVS2-P2 nepi ka 4Kx2K @ 60fps

H.264 AVC HP @ L5.1 dugi ka 4Kx2K @ 30fps

H.264 MVC dugi ka 1080P @ 60fps

MPEG-4 ASP @ L5 nepi ka 1080P @ 60fps (ISO-14496)

WMV / VC-1 SP / MP / AP nepi ka 1080P @ 60fps

AVS-P16 (AVS +) / AVS-P2 JiZhun Profil dugi ka 1080P @ 60fps

MPEG-2 MP / HL dugi ka 1080P @ 60fps (ISO-13818)

MPEG-1 MP / HL dugi ka 1080P @ 60fps (ISO-11172)

RealVideo 8 / 9 / 10 dugi ka 1080P @ 60fps

alat-alat bungkusan

Beelink GT-King dipak cukup ku sakedik, sakabéh kit perenahna dina hiji kotak, teu sapertos, contona, Beelink GT1 Mini sareng anu miheulaan Beelink GT1 Ultimate, dina bungkusan anu sadaya komponén dipak dina kotak anu kapisah. Kadali jauh dipak dina kantong plastik, kabel HDMI dipotong ku dasi kabel proprietary, sapertos kawat listrik tina pasokan listrik.

Bungkusan kalebet:

  • Beelink GT-King
  • Kabel HDMI
  • Unit catu daya
  • Kadali jauh (adaptor USB disumputkeun di jero jauh)
  • Parentah ringkes (kalebet Rusia)
  • Dhaptar Tiket Tiket

 

Kapisah ngeunaan kadali jauh. Alat kadali jauh dianggo dina batré 2x AAA (teu kalebet), nyambung ka konsol liwat adaptor USB nirkabel. Sakabéh tombol dina kadali jarak jauh kecuali tombol kakuatan hungkul upami adaptor USB disambungkeun. Tombol kakuatan dianggo ngaliwatan panarima IR.

Jauhna ngagaduhan gyroscope anu diwangun sareng tombol pikeun téangan sora. Tombol teang sora kaluar tina kotak ngan ukur bisa ngaluncurkeun Asisten sora Google Asisten. Ngeunaan milarian sora dina aplikasi anu dipasang dina konsol, tanpa setélan tambahan kami henteu ngobrol. Tapi saatos nyésakeun menit 10 tambahan waktos, sadayana tiasa ngonpigurasi

Sakabéh tombol dina alat kontrol jauh leres, tombol kakuatan tiasa dikonpigurasi pikeun modeu anu béda, matana, modus bobo, reboot

 

katingalian

 

Beelink GT-King nampi sababaraha inovasi desain, mimiti éta janten langkung ageung, kamungkinan kamungkinan kanaékan ukuran dina ayana prosesor luhur, sareng kurangna penyejukan aktip. Kadua, ngukir ti tangkorak sareng panon anu terang dina kasus éta, dina kaayaan panonna cemlorot héjo, lampu tukang mangrupikeun hiasan.

Di sisi hareup nyaéta liang tina mikropon anu diwangun pikeun milarian sora. Di sisi kénca nyaéta 2 port 3.0 USB sareng slot kartu mémori. Di pinggir jalan nyaéta nyaéta konektor listrik, port HDMI 2.1, port 2.0 USB, port SPDIF, port AV

Henteu aya panyambungna di sisi katuhu

Di handapeun Beelink GT-King, aya tanda (nomer serial) sareng liang pikeun ngaktifkeun modeu pembaruan.

 

Ngajalankeun sareng panganteur

Sawaktos anjeun pertama kalina dina Beelink GT-King, sapertos sadayana anu dipikabutuh, wizard pangaturan awal dimimitian, milih basa, zona waktos sareng anu sanés.

Sanajan versi anu diropéa tina Android 9, antarmuka konsol henteu parantos robih, peluncuran sareng layar asalna sami

Rarangkén Tetep Ngalangkang GT-raja

Setélan di handap ieu sayogi dina versi firmware anu dipasang dina konsol urang:

mamerkeun - setelan layar

  • resolusi layar - Setélan resolusi layar
    • Otomatis ngalih kana resolusi pangsaéna - otomatis ngalihkeun resolusi layar pangsaéna
    • Modeu Paparan (tina 480p 60 hz ka 4k 2k 60hz) - pilihan manual resolusi layar
    • Setélan Ambél warna - Setélan jero warna
    • Setélan Spasi Warna - Setélan rohangan warna
  • Posisi layar - setelan zum layar
  • HDR ka SDR - konvérsi otomatis gambar HDR ka SDR (disarankeun nalika nyambungkeun ka TV tanpa dukungan HDR)
  • SDR ka HDR - konversi otomatis gambar SDR ka HDR (disarankeun nalika nyambungkeun ka TV kalayan dukungan HDR)

 

HDMI CEC - Setélan pikeun ngatur kotak set-top via kadali jauh TV (jauh tina sadaya TV ngadukung éta, dasarna aya dukungan dina TV taun-taun ayeuna sareng fungsi SMART, tapi sareng TV-TV anu ngadukung standar ieu langkung saé.)

audio hasil - pilihan output sora, anjeun tiasa milih antara kaluaran liwat HDMI sareng SPDIF

Kakuatan panjelasan - netepkeun tindakan dina tombol hurung / pareum kana kadali jauh, anjeun tiasa nyetél tindakan handap ieu: mareuman, lebet kana modeu bobo, reboot.

Tambih deui setélan - muka daptar parangkat lengkep

Milarian Sora dina Beelink GT-King

Konsolna parantos milarian sora, tapi hanjakalna milarian henteu tiasa dianggo di jero aplikasi anu dipasang dina Beelink GT-King. Nalika anjeun klik mikropon kana kadali jauh, Google Voice Asisten ngaluncurkeun. Pikeun ngonpigurasi teang di jero aplikasi anu dipasang, anjeun kedah nyéépkeun waktos sareng ngarobih setélan internal konsol.

 

Tés

Sacara tradisional, urang mimitian ku patokan di Antutu, awalan Beelink GT-King nyetak langkung ti 105 poin

Tés tes Geekbench 4

3DMARK

Perlu dicatet yén henteu salah sahiji kotak TV TV anu sanés mangrupikeun indéks sapertos kitu, ieu saacanna énggal unggulan konsol android.

Pemanasan sareng throttling

Dina modeu beban setrés, suhu sotéh dina tingkat derajat 73, trotting salami beban panjang nyaéta 13%

Kami hoyong dicatet yén upami anjeun nerapkeun sistem pendingin primitip kana konsol dina bentuk nangtung kalayan kipas atanapi cooler 120 mm anu gedé, trotting lengkep ngaleungit, sareng suhu tetep di tingkat 69-71 derajat

Perlu ogé dicatet yén nalika nganggo konsol pikeun tujuan anu dimaksud, ningali video, henteu aya omongan anu trotting, sabab Beban CPU henteu ngahontal tingkat kritis pikeun sadaya teras dina waktos anu sami. Pikeun kaulinan, maka trotting hadir, sanaos henteu langsung, tapi dina midangkeun éta henteu nyata, sabab prosesor nyalira cukup kuat, sareng nurunkeun frékuénsi operasi tina teras-terasan henteu mangaruhan pagelaran konsol.

Sambungan jaringan

Pikeun sambungan kabel, teu aya masalah, laju anu dinyatakeun dina 1 Gbit leres.

Tapi sambungan Wi-Fi gaduh keterbatasan tinangtu, dina 2,4 Ghz kagancangan turun di 70-100 Mbit, di 5 GHz, laju kasebut disimpen dina 300 Mbit.

Nonton pidéo

Leres hakekat alat ieu mangrupikeun muterkeun video ti sababaraha sumber. Nalika nguji pidéo, Kidi sareng MX Player dianggo. Salaku neundeun pidéo nganggo NAS Synology DS718 +. Bahan video diwangun ku sababaraha klip pidio anu kualitasna béda (4k, 1080p) sareng ukuran anu béda ti 10Gb ka 100Gb.

Maén balik video lokal, berkat prosésor Amlogic S922X luhur, jalanna sampurna, leres henteu aya unduhan, teu aya kalambatan, sadaya format video diputer lancar, gancang-gancang ulang.

Upami ningali video sareng kabel jaringan dihubungkeun, kitu ogé maén sacara lokal, moal aya masalah anu diungkabkeun.

Tapi nalika nguji pidéo liwat Wi-Fi, aya koméntar. Upami dihubungkeun dina frékuénsi 2.4 GHz, ngan ukur file dugi ka 30 Gb ukuranana biasana diputerkeun, sareng ngulang deui kedah ditunda panjangna. Nalika nguji dina frékuénsi 5.8 Ghz, henteu aya masalah kalayan lemes pidéo teu diperhatoskeun, sanaos nalika ngareurkeun deui telatna langkung panjang dibandingkeun sambungan kabel.

Masih, kanggo kanyamanan lengkep, paké sambungan kabel salaku anu paling gancang.

Titik anu penting, sanajan kanyataan yén produsén nyerat dina forum yén kotak set-top ieu henteu ngagaduhan dukungan pikeun DolbyTrueHD, DTS, codecs Dolby Atmos, kami masih ngalaksanakeun uji teraskeun sora dina codecs ieu. Tés ieu dilakukeun dina panarima NAD M17, kotak set-top disambungkeun via HDMI sareng SPDIF. Hanjakalna, aya anu sanés aya dukungan, tapi codecs ieu dipasang dina alat éta, kamungkinan yén kaayaan bakal ningkat dina firmware salajengna, urang bakal pinuh sareng nungguan. Upami urang gaduh warta ngeunaan topik ieu, urang pasti bakal nambihan ulasan ieu, ogé nyebarkeun hasil tés.

game

Rarangkén ieu tiasa disebat patandingan, dina konsol kuring didamel saé pisan bahkan pisan "beurat". Kaulinan di handap ieu dijalankeun dina uji coba:

  1. PUBG Mobile
  2. Real Racing 3
  3. Dunya Tangki Blitz

Saperti anu diarepkeun, teu aya masalah anu diperhatoskeun dina pertandingan, sadayana berjalan lancar tanpa friezes, sakumaha henteu trotting teu kapendak salami pertandingan, tiasa dilaksanakeun ku ngagunakeun konsol game trotting langkung jelas, tapi nalika nguji konsol pikeun jam 1 béda Di buruan, awalan dipanaskeun ngan nepi ka derajat 65.

 

papanggihan

Ieu mangrupikeun konsol munggaran anu asup ka pasar nganggo prosesor Amlogic S922X anyar luhur sareng tangtosna ngagaduhan cacat. Tangtosna, Beelink bakal ngabebaskeun update firmware dina mangsa nu bakal datang anu bakal ningkatkeun fungsionalitasna sareng ngalereskeun kasalahan, tapi pikeun ayeuna, urang tiasa nyimpulkeun unggulan anyar

Kanggo:

  • Prosesor panggancangna kanggo ayeuna
  • Dukungan pikeun sadaya format video sareng codec anu tos aya
  • Kamampuhan nganggo konsol sapertos konsol game
  • Kamampuhan pikeun ngaropea konsol pikeun diri anjeun sareng robih launcher sareng masang program tambahan tina Google Play
  • Ayana palabuhan USB 2x 3.0
  • Frékuénsi dukungan 5 Ghz ku hawa

 

Ngalawan:

  • Hargana Rarangkén kami sanésna pikeun harga $ 119, harga konsol ayeuna dina waktos nyerat ulasan $ 109.99, panginten sakedap harga bakal turun deui. Tapi dina pamadegan urang sapertos éta harga harga anu ageung teuing, hargana pikeun awalan sapertos sakitu $ 100.
  • Pemanasan sareng trotting. Sanaos pemanasan sareng trotting ngan ukur diperhatoskeun dina tés setrés, aranjeunna sadayana sami sareng upami aplikasi ngeusian sadayana teras prosésor diluncurkeun di konsol, maka trotting tiasa diulang
  • Sambungan Wi-Fi anu laun. Nganggap kanyataan yén produsén router nyatakeun laju transfer data liwat jaringan nirkabel rata-rata ti 500 Mbit / s ka 1,2 Gbit / s, hasil anu diala nalika nguji kotak set-top tiasa dianggap henteu memuaskan, bahkan ngémutan kanyataan yén ieu henteu ngaganggu ningali video sareng kaulinan.
  • Kurangna dukungan pikeun DolbyTrueHD, DTS, Dolby Atmos (mugia ieu bakal dibereskeun pas)

Sacara umum, urang resep pisan rarangkén hareup, dina waktos ayeuna éta énggal unggulan, tapi kanggo sabaraha waktosna tiasaeun. Kami tiasa nyarankeun awalan ieu, sanés upami teu aya pesaing.

 

Anjeun tiasa mésér awalan nganggo spanduk di handap, pangiriman dina waktos 10 dinten.

 

buy now the new flagship Beelink GT-King

 

Tambihan

Dina bagian ieu kami baris nyebarkeun bahan tambahan sareng hasil uji tambahan tina Beelink GT-King

 

HDMI-CEC

Saatos saminggu operasi kotak set-top, fungsi kontrol anu diwangun liwat kabel HDMI, anu disebut HDMI CEC, lirénna didamel, alesanana diungkabkeun nalika sidang. Tétéla yén kabel HDMI anu dibuntel henteu ngagaduhan dukungan HDMI CEC, sareng kanyataan yén konsol awalna dikawasa ngalangkungan téknologi ieu mangrupikeun mukjizat. Pikeun téknologi ieu tiasa dianggo, anjeun kedah mésér kabel HDMI anu misah teu langkung handap tina versi 1,4, sanaos kami nyarankeun versi 2.0

Ngamutahirkeun hawa

Tungtungna, 17.06.19 ngadamel apdet munggaran anu disayogikeun pikeun Beelink GT-King, 20190614-1907. Dina pembaruan ieu, produsén dioptimalkeun sistem sareng tetep sababaraha bug. Kami nuju nguji, urang bakal ngalaporkeun on hasil nyalira.

 

tingali ogé
koméntar
Translate »