Parangkat lunak Spotify ningkatkeun fungsionalitas

663

Potret layar pikaresepeun pikeun versi Béta tina aplikasi Spotify parantos pencét kana Internét. Aya kamungkinan yén program Spotify ningkatkeun fungsionalitasna. Ladenan bakal némbongan dina setélan pikeun milari musik dina perpustakaan pribadi upami teu aya hubunganana sareng basis data aplikasi.

 

Naon Spotify sareng Naha Anjeun Peryogi

 

Spotify nyaéta layanan anu ngamungkinkeun anjeun sacara sah ngupingkeun musik online tina Internét. Fitur utama program ieu nyaéta algoritma karya na. Cukup pikeun ngadangukeun sababaraha lagu pikeun layanan pikeun otomatis adaptasi sareng raos musik anu ngadangukeun. Dina akhir putereun putereun, program éta sorangan bakal mendakan musik anyar sareng nawiskeun kanggo ngupingkeunana. Numutkeun ulasan pangguna, 99% tina aplikasi "nebak" minat juragan.

 

Программа Spotify улучшает функционал

 

Anjeun ogé tiasa hilap ngeunaan unduh kumpulan musik tina torrents salamina. Ladenan éta sorangan nyusun Campuran lagu anu pang populerna per dinten, minggu, bulan, taun. Anjeun tiasa milah musik dumasar kana kriteria anu béda.

 

Anjeun kedah mayar kanggo nganggo Spotify. Atanapi langkung tepat, langganan dina waktos panggunaan anu tangtu. Harga jasa béda pikeun masing-masing nagara. Saha anu nyerat harga tagna henteu dipikaterang. Kusabab di sababaraha nagara beunghar harga Spotify mirah. Sareng di nagara-nagara miskin (dina istilah dolar sami) anjeun kedah mayar 5-10 kali langkung.

 

Tangtosna, anjeun teu kedah mayar nanaon nganggo Spotify gratis. Tapi anjeun kedah sabar reklameu, larangan pikeun ngaunduh musik kana panyimpenan anjeun nyalira. Sareng ogé, sababaraha kasulitan ngeunaan kualitas sareng pangalih lagu anu teu terbatas.

 

Parangkat lunak Spotify ningkatkeun fungsionalitas

 

Nyatana, programer kedah lami ngenalkeun fungsionalitas anu ningkat. Barina ogé, program dibayar sareng jasa kedah tina tingkat anu saluyu. Versi Béta nambihan kamampuan pikeun ngadangukeun musik sacara offline. Pikeun ieu, scanner bakal muncul dina program, anu bakal milarian lagu dina panyimpenan smartphone dina sadaya diréktori. Sacara kasar, fungsionalitas ieu mirip jasa Youtube "offline mix".

 

Программа Spotify улучшает функционал

 

Sanaon aplikasi na nyungkeun artos, éta ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun pangguna. Alami pikeun aranjeunna anu masihan langkung resep kana produk énggal, tibatan "ngagosok" lagu lawas kana liang.

tingali ogé
koméntar
Translate »