Apple Watch Series 7 - Desain sing diilhami iPhone 12

1

Peluncuran smartphone iPhone 12 nuduhake manawa perusahaan kasebut isih duwe desainer. Sawise kabeh, suwene wektu sing suwe, ngeculake jinis telpon sing padha wis kesel. Malah kamiripan gadget karo iPhone 4 ora bisa ngilangi idhell ​​kasebut. Para pembeli ngucapake positif babagan produk anyar, ora preduli apa sing ditulis ing portal berita lan jaringan sosial. Ana panjaluk, penjualan uga minangka indikator utama pabrikan.

 

Apple Watch Series 7 – дизайн в стиле IPhone 12

 

Apple Watch Series 7 - Desain sing diilhami iPhone 12

 

Nanging jam kasebut ora ngowahi desain wiwit tanggal presentasi Apple Watch Series 4. Werna, bahan anyar - ya. Lan rancangane padha. Lan, miturut desainer Wilson Nicklaus, ana novel anyar sing menarik kanggo nunggu kita. Apple Watch Series 7 - desain kanthi gaya IPhone 12. Kabeh katon apik ing foto - gaya jam tangan malah luwih ketat. Persis kanggo smartphone anyar.

 

Apple Watch Series 7 – дизайн в стиле IPhone 12

 

Sawise foto dikirim ing media sosial, Apple nampa komentar negatif sing rame. Udakara 80% pangguna ngimpi Apple Watch kanthi tampilan bunder. Tuladhane diwenehake Huawei Watch GT2 Prosing ora duwe kontrol iOS normal lan fungsi sing luwih trep. Nanging, saben pangguna kaping 2 ngeluh babagan kekurangan Apple Watch Series 6 babagan suplai listrik. Dina lan setengah iku ora serius.

Maca uga
komentar
Translate »