Huawei Watch Fit Elegant - langkah pertama kanggo kelas bisnis

Digawe saka stainless steel sing dipoles, Huawei Watch Fit Elegant minangka pandhuan merek Cina. Para pembeli wis suwe ngarep-arep kaya iki saka Huawei. Nanging kabeh barang sing anyar kalebu bocah lan ora bisa mlebu nalar.

 

Huawei Watch Fit Elegant - sampeyan butuh keanggunan lan kekayaan

 

Wayahe paling nyenengake ing novel yaiku basis logam jam tangan. Patut diganti plastik nganggo stainless steel lan jam tangan kasebut langsung diowahi. Dadi, pabrikan Huawei nawakake tuku 2 model sekaligus - kanggo perak (Midnight Black) lan kanggo emas (Frosty White). Durung wangi karo logam mulia, nanging penampilane wis owah banget. Yen kedadeyan kaya mengkene, mula kita bakal enggal ndeleng jam tangan kanthi platinum utawa plating emas.

Huawei Watch Fit Elegant – первый шаг к бизнес-классу

Link sing ringkih ing Huawei Watch Fit Elegant yaiku tali. Ayo pabrike janji yen tahan kanggo babagan, minyak, suhu. Nanging tampilan tali jam iki njamin manawa pembeli minangka gadget anggaran biasa. Jam tangan iku larang - taline elek banget. Huawei kudu nggawe sabuk kulit lan gelang logam sing keren. Yen ora, kelas bisnis bakal ngliwati wong Tionghoa.

 

Huawei Watch Fit Elegant - ana apa

 

Layar AMOLED persegi panjang 1.64 inci nambahake kekayaan ing smartwatches. Uga resolusi layar sing trep - 280x456 piksel. Tombol gedhe lan siji ing sisih kasebut nuduhake manawa pangguna serius banget gadget.

 

Jam tangan cerdas Huawei Watch Fit Elegant duwe sistem operasi Huawei Lite lan dirancang sajrone operasi 12 dina kanthi daya batere siji. Jam tangan kasebut nduweni modul GPS internal, sensor detak jantung lan netepake level oksigen ing getih. Kabeh mau ditambah karo jam tangan kebugaran standar, kanthi program latihan. Jam kasebut bisa nglacak siklus menstruasi lan turu, nindakake pemantauan sak jam.

Huawei Watch Fit Elegant – первый шаг к бизнес-классу

Rega wiwitan jam tangan pinter yaiku $ 150 (wis ana ing pasar Eropa). Biaya kanggo wilayah liyane, kalebu China, durung dirembug. Wiwitane adol dijadwalake tanggal 26 Maret 2021.

 

Maca uga
komentar
Translate »