Aturan Yandex: pangiriman panganan tanpa tenaga ing Moskow

923

Nalika direktur film fiksi ilmiah ora bisa mutusake cara ngirim panganan marang para pelanggan, nanging Yandex tetep tumindak. Elingi film "Elemen Kelima", ing endi tokoh utama ngirim panganan ing kapal mabur? Pracayaa, bakal cepet aku bakal bisa nindakake perkara sing padha.

 

Яндекс рулит: беспилотная доставка еды по Москве

 

Pangiriman panganan tanpa tenaga ing Moskow

 

Kayane muni, konyol - pangiriman panganan tanpa awak ing Moskow. Amerika lan Eropa mbayangake Rusia kanthi bruwang sing mlaku ing dalan. Banjur pangiriman panganan tanpa tenaga ing Moskow, lan uga saka sawetara jenis Yandex. Lawakan wis entek. Rusia wis nyekel inisiatif pangembangan teknologi IT ing tangane dhewe.

 

Nalika kabeh katon lembab banget. Kendaraan tanpa kendharaan ukuran mobil radio dikendhaleni AI ing dalan kutha. Uga ana kasempatan kanggo ngguyu karo sing nitahake - mesin kasebut ora ngerti cara njupuk curbs. Lan jangkoan kasebut ringkih. Nanging skema iki wis nyoba mekanisme pangiriman panganan sing dijamin kanggo pelanggan. Pangiriman panganan tanpa tenaga ing Moskow minangka langkah pertama. Ing jaringan sosial, mekanisme ngirim pesen liwat udhara wis dibahas kanthi serius.

 

Яндекс рулит: беспилотная доставка еды по Москве

 

Ana kapercayan lengkap manawa 2021 bakal dadi titik balik kanggo Rusia. Negara kasebut, sing 5 taun kepungkur dianggep dadi peninggalan jaman biyen, kanthi cara sing aneh munggah saka awu. Indikator paling apik ing donya kanggo produksi, teknologi IT, peralatan militer lan obat-obatan. Sanajan pangiriman panganan tanpa tenaga wis sepele, nanging Rusia isih ana ing ngarep. Kaya satelit buatan pisanan, manungsa ing angkasa lsp.

Maca uga
komentar
Translate »