АСУС РОГ инстант јуфки - како ви се допаѓа ова, Елон Маск?

Производите за игри на серија ASUS ROG (Република играчи) се препознаени од луѓето ширум светот. Секој знае дека ROG е беспрекорен квалитет на производи што можат да се користат во најтешки услови. Лаптопи, матични плочи, видео картички, манипулатори со игри - секаков вид опрема командува почит. А понекогаш и зависта на другите. И кул тајванската марка реши да го направи чекор понатаму. АСУС РОГ инстант тестенините се на пазарот. Добро слушнавте - производ со брашно со додавање на зачини и маснотии, што треба да го истурите со врела вода и да го покриете со капак неколку минути.

Лапша быстрого приготовления ASUS ROG

И нема ништо чудно во ова, како што изгледа, на прв поглед. Тајванската компанија TTL веќе долго време произведува алкохолни пијалоци, нудејќи им на fansубителите на компјутерските игри да се релаксираат пред компјутерскиот екран. Тестенините се одлично решение за да го заситете вашето тело без да бидете расеани од играта.

 

АСУС РОГ инстант јуфки - цена, каде да се купи

 

Со понуда на играчи да купуваат тестенини, производителот не очекуваше дека оваа вест ќе предизвика ваква вознемиреност на пазарот. Брендирани тестенини ROG веќе построија милиони купувачи. Скоро секој форум за игри е полн со прашања - каде да купите инстантни тестенини ROG. Сè што успеавме да откриеме, на почетокот, производителот ќе им даде кутии тестенини (тежина 2.4 кг) на сите купувачи на компјутерите за игри ASUS ROG.

Лапша быстрого приготовления ASUS ROG

Ништо не е кажано за продажба на тестенини на мало. Можно е стоката сè уште да не стигне до полиците на продавниците. Бидејќи ова не е од полза за производителот. Се согласувам, подобро е да се продаде скапа системска единица, рутер или лаптоп со кутија тестенини. Отколку да имате приход од маржата од продажбата на овие тестенини. ASUS знае како да заработи пари.

 

Патем, тестенините ROG може да се вкусат во виртуелниот свет. ROG игрите го добија овој прекрасен производ како храна за виртуелните херои. Барем рекламите во азиските играчки се полни со такви тврдења. Сето тоа изгледа како исмејување на фановите на брендот. Но, барем на овој начин можете да ги видите составот и пакувањето на инстант тестенините. Штета што апликациите за игри не пренесуваат мирис или вкус. Би било забавно да го вкусите препаратот и да го оцените неговиот квалитет пред да купите.

Прочитајте исто така
влажна пичка убаво изгледа дилетантен мила ужива во оралните игри дава голем удар.
xxx азиски жешко природно тело camgirl закачка пичка.
xxx аматер евра е срање.
Translate »