Garmin Venu 2 Plus - новитет на пазарот на паметни часовници

Производите од брендот Garmin отсекогаш го привлекувале интересот на купувачот. Кога ќе го слушнеме „Garmin“, веднаш замислуваме беспрекорен квалитет, сигурност, точност и издржливост. И ова се однесува на какви било решенија на производителот, кој секогаш произведува апарати и електроника од премиум класа. Нормално, со иста цена. На крајот на краиштата, невозможно е да се купи пристоен gadget во буџетскиот сегмент.

Garmin Venu 2 Plus – новинка на рынке смарт-часов

Паметен часовник Garmin Venu 2 Plus

 

Се гледа дека на новитетот работеле технолозите и дизајнерите на компанијата. Однадвор, ова е прекрасен часовник кој е опремен со модерна електроника. Тркалезен дисплеј со рамка и 3 физички копчиња. Стилски издржлив полимерен ремен. Мала тежина и многу корисни функции, судејќи според изобилството на сензори.

 

Куќиштето од нерѓосувачки челик ветува дека ќе работи паметниот часовник во вода на длабочина од 50 метри. Екранот е прогласен за отпорен на физички удари. Како што е типично за брендот Garmin, новиот производ ќе добие GPS приемник со поддршка за Multi-GNSS.

Garmin Venu 2 Plus – новинка на рынке смарт-часов

Сакате да купите паметен часовник Garmin Venu 2 Plus на прв поглед. На крајот на краиштата, тие се прекрасни и дефинитивно ќе траат долго време. Гаџетот ќе биде првиот што ќе ги види купувачите од САД. Цената на новитетот е 400 долари.

Прочитајте исто така
Translate »