Apple Watch Series 7 - dizajn i frymëzuar nga iPhone 12

1

Dalja në treg e telefonit inteligjent iPhone 12 tregoi se kompania ka ende dizajnerë. Mbi të gjitha, për një periudhë kaq të gjatë kohore, lëshimi i të njëjtit lloj telefoni është goxha i lodhur. Edhe ngjashmëria e veglës me iPhone 4 nuk e prishi idilin. Blerësit e përshëndetën produktin e ri pozitivisht, pa marrë parasysh se çfarë shkruanin në portalet e lajmeve dhe rrjetet sociale. Ka kërkesë, shitjet janë gjithashtu treguesi kryesor për prodhuesin.

 

Apple Watch Series 7 – дизайн в стиле IPhone 12

 

Apple Watch Series 7 - dizajn i frymëzuar nga iPhone 12

 

Por ora nuk e ka ndryshuar modelin e saj që nga data e prezantimit të Apple Watch Series 4. Ngjyra të reja, materiale - po. Dhe dizajni është i njëjtë. Dhe, sipas stilistit Wilson Nicklaus, një risi shumë interesante na pret. Apple Watch Series 7 - dizajn në stilin e iPhone 12. Gjithçka duket e mrekullueshme në foto - stili i orës është edhe më i rreptë. Pikërisht te smartphone i ri.

 

Apple Watch Series 7 – дизайн в стиле IPhone 12

 

Pasi fotografitë u postuan në mediat sociale, Apple mori një mori komentesh negative. Rreth 80% e përdoruesve ëndërrojnë një Apple Watch me një ekran rrethor. Jepet një shembull Huawei Watch GT2 Proqë kanë mungesë të kontrolleve normale të iOS dhe funksionalitetit më të përshtatshëm. E megjithatë, çdo përdorues i 2-të ankohet për pangopësinë e Apple Watch Series 6 për sa i përket furnizimit me energji elektrike. Një ditë e gjysmë nuk është serioze.

Lexoni kështu
Komente
Translate »