Bombol me vrimë nxjerrëse sapuni pa kontakt - një zgjidhje elegante për shtëpinë tuaj

Në vendet publike, kur vizitoni një dyqan, stacion karburanti ose objekt mjekësor, mund të gjeni shumë pajisje të dobishme. Dhe me të ardhur në shtëpi, ka një ndjenjë të çuditshme inferioriteti. Por situata është e lehtë për tu rregulluar. Kinezët e zgjuar prej kohësh kanë dalë me zgjidhje interesante dhe janë të gatshëm t'i na shesin ato me një çmim shumë të ulët.

 

Bombol me vrimë nxjerrëse sapuni nr. 1

 

Çdo person mban mend performancën klasike të shpërndarësit të sapunit të lëngshëm që nga fëmijëria e hershme. Kjo teknikë e mrekullisë u instalua në kafene, bare, restorante, hotele dhe stacione karburanti. Për të marrë sapun, duhej të shtypni një buton. Por kjo është teknologjia e shekullit të kaluar. Falë zhvillimeve inovative, bota pa një pajisje më të përparuar.

Бесконтактный дозатор мыла – шикарное решение для дома

Për të marrë pjesën e lakmuar të sapunit, nuk keni nevojë të shtypni asgjë. Mjafton të vendosni dorën nën rubinet, pasi pajisja do të shpërndajë një pjesë të sapunit të lëngshëm në pëllëmbën e dorës. Një pajisje inteligjente mund të konfigurohet, për shembull, vidhos vëllimin e sapunit të ndarë. Mundësuar nga 4 bateri AAA (nuk përfshihen). Pajisja ka një çmim të volitshëm prej 14 dollarë dhe është i përshtatshëm për locione dhe dezinfektues.

Бесконтактный дозатор мыла – шикарное решение для дома

Momentet e këndshme përfshijnë praninë e dritës ose njoftimeve të tingullit në lidhje me funksionimin e pajisjes. Kjo është shumë e përshtatshme kur duhet të mbikëqyrni fëmijët në lidhje me larjen e duarve. Tingulli është plotësisht i dëgjueshëm edhe nga dera e mbyllur e banjës.

 

Shpërndarës sapuni pa kontakt Nr

 

Kursimi duhet të jetë ekonomik - thotë mençuria popullore. Dhe bombol me vrimë nxjerrëse duhet të përdorë detergjentë me masë. Me sa duket, kjo është pikërisht ajo që menduan teknologët kinezë, dhe bombol me vrimë nxjerrëse pa tel pa dritën. Sapuni dhe uji i lëngshëm derdhen në enë, dendësia e shkumës rregullohet dhe pajisja është gati për përdorim.

Бесконтактный дозатор мыла – шикарное решение для дома

Me një kapacitet prej 250 ml - kjo pajisje është e gatshme të konkurrojë në efikasitet me të gjithë shpërndarësit e lëngjeve të sapunit (pa krijuar shkumë). Lehtësia e teknologjisë është se përveçse mundësoheni nga dy bateri AA, ju mund ta lidhni pajisjen me rrjetin elektrik. Kjo zgjidhje gjithashtu ju lejon të kurseni në blerjen e baterive.

 

Dispenzer sapuni #3 - Xiaomi Mijia

 

Dhe atyre që nuk i besojnë teknologjisë buxhetore me emra të çuditshëm mund t'u ofrohen produktet e markës më të njohur në Kinë. Shpërndarësi i sapunit pa kontakt i Xiaomi kushton 27 dollarë - relativisht i shtrenjtë. Vetë kjo pajisje është më funksionale. Merrni të paktën një ushqyes shkumë të palosshëm. Mundësia e riparimit jep një lloj garancie për qëndrueshmërinë.

Бесконтактный дозатор мыла – шикарное решение для дома

Ashtu si me bombol me vrimë nxjerrëse numër 2, Xiaomi është i kënaqur me aftësinë për të punuar nga dy burime të energjisë. Bateritë AA nuk përfshihen në paketim, si dhe furnizimi me energji elektrike. Por zgjedhja e aksesorëve për pajisjen nuk do të jetë e vështirë. Krahasuar me homologët e saj më të lirë, Mijia duket e pasur dhe elegante. Nuk është turp të blini një pajisje të tillë si një dhuratë për të dashurit.

Lexoni kështu
Translate »