Furçë dhëmbësh inteligjente Oclean X Pro - harroni dentistët

Produktet e markës Oclean nuk kanë nevojë për prezantim. Kur bëhet fjalë për produktet e higjienës orale, kjo markë është e para që vjen në ndihmë. Prodhuesi arriti të kombinojë teknologjinë e lartë me lehtësinë e përdorimit, duke i siguruar blerësit mallrat me çmimin më të mirë. Furça e dhëmbëve inteligjente Oclean X Pro nuk bën përjashtim. E bukura është se prodhuesi bëri produktin e duhur dhe bëri të mundur blerjen e tij me një çmim të volitshëm.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Furçë dhëmbësh inteligjente Oclean X Pro - përfitime

 

Padyshim, një çmim i përballueshëm është avantazhi kryesor. Për më tepër, në segmentin e saj, marka Oclean nuk ka shumë konkurrentë. Më poshtë mund të shihni detajet duke krahasuar për shembull Oclean X Pro me markën e mirënjohur Oral-B.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Përfitimet e furçës së dhëmbëve të zgjuar Oclean X Pro:

 

 • Menaxhimi i mrekullueshëm. Prania e një ekrani me prekje me një diagonale prej 0.96 inç nuk është padyshim e tepërt. Pse të mos i siguroni pronarit kontroll intuitiv dhe sigurimin e mënyrave të zgjedhura. Nuk ka nevojë të klikoni mbi butonat, duke zgjedhur një mënyrë të përshtatshme - gjithçka është jashtëzakonisht e thjeshtë. Nga rruga, dizajni i furçës së dhëmbëve nuk u ndikua. Përkundrazi, Oclean X Pro duket si një vegël nga e ardhmja.
 • Pastrim dhëmbësh me cilësi të lartë. Motori pa furça Maglev është i aftë për deri në 42 lëvizje në minutë. Kjo është shumë, edhe për çdo furçë dhëmbësh elektrike.
 • Sistemi i zgjuar i pastrimit të dhëmbëve. Oclean X Pro ka një xhiroskop që mund të zbulojë drejtimin e lëvizjes, këndin e prirjes dhe presionin e furçës në smaltin e dhëmbëve. Epo, kjo është pikërisht ajo që nuk kemi parë kurrë në furçat e dhëmbëve me kosto të ulët.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

 • Shumë mënyra pastrimi. Bëni llogaritë - 3 mënyra pastrimi (të rregullt, zbardhues dhe masazh). 32 nivele intensiteti (së bashku me mënyrat e funksionimit - kjo është tashmë 96 variacione). Dhe 20 cilësime të tjera të gatshme në kujtesën e furçës së dhëmbëve Oclean X Pro. Nuk është fakt që pronari do t'i përdorë të gjitha, por patjetër do të gjejë një opsion të përshtatshëm për të larë dhëmbët.
 • Autonomi e shkëlqyer. Prodhuesi pretendon se furça do të funksionojë për 30 ditë me një karikim të vetëm të baterisë. Nga rruga, duhen vetëm 2 orë për të ngarkuar baterinë. Edhe me pastrim intensiv, Oclean X Pro i tejkalon të gjithë konkurrentët e tij 2-3 herë për sa i përket kohës së funksionimit.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Furça e dhëmbëve Oclean X Pro vs Oral-B iO 8

 

Dikush do të thotë se nuk mund të krahasoni produktet e një prodhuesi kinez me një markë të njohur në Gjermani. Dhe do të jetë e gabuar. Për sa i përket performancës, Oclean tejkaloi konkurrentin më të shtrenjtë Oral-B. Po, ka të meta në planin e sigurimit. Për shembull, Oral-B iO 8 vjen me një stacion karikimi magnetik dhe ka një kohëmatës të integruar me tregues të dritës. Por të paguash 2 herë më shumë për këto nuanca është disi e shtrenjtë.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

prodhues Oclean X Pro (Kinë) Oral-B iO 8 (Gjermani)
Jeta me një karikim të vetëm Ditë 30 Ditë 14
Ekran me ngjyra Po Po
Lidhje me smartphone Po (gjurmimi i plotë i pastrimit) Po
Mënyrat e pastrimit 3 (ka 20 instalime) 6
Nivelet e intensitetit 32 1
Технология ultratingull magnet
Forma e kokës së furçës oval rreth
Pastrim ditor Po Po
Kujdesi për mishrat e dhëmbëve Po Po
Pastrim profesional Jo Po
Pastrimi i gjuhës Jo Jo
Kontrolli i presionit    
Tregues i lehtë i pastrimit të saktë (të pasaktë). Jo Po
Kohëmatësi sipas kohës së pastrimit Po Po
Dridhje Po Po
çmimi i rekomanduar $ 120 $ 300

 

Në kontekstin e markës kineze Oclean, furça e dhëmbëve inteligjente Oclean X Pro lëshohet me një garanci zyrtare 2-vjeçare të prodhuesit. Kjo sugjeron që kompania prodhon produkte vërtet me cilësi të lartë. Shitësi mund të dërgojë mallra nga magazinat në Poloni ose Rusi - kjo garanton dërgimin e shpejtë të mallrave te blerësit.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Ju mund ta blini furçën e dhëmbëve Oclean X Pro nga kjo lidhje në aliexpress... Ne rekomandojmë përdorimin e kuponëve të zbritjes:

 

 • SPTOWH150 (porosi mbi 690 rubla - 150 rubla zbritje).
 • SPTOWH250 (porosi mbi 1290 rubla - 250 rubla zbritje).
 • SPTOWH350 (porosi mbi 1990 rubla - 350 rubla zbritje).
 • SPTOWH450 (porosi mbi 2690 rubla - 450 rubla zbritje).
 • SPTOWH600 (porosi mbi 3490 rubla - 600 rubla zbritje).
 • SPTOWH800 (porosi mbi 4890 rubla - 800 rubla zbritje).
Lexoni kështu
Translate »