Sa zgjat një power bank 10000 mAh? Le të shohim shembullin e Power Bank IRONN Magnetic Wireless

Bateritë me këtë kapacitet janë ndër më të mëdhatë në treg dhe përdoren shpesh për të karikuar tableta dhe smartfonë. Sa zgjat një power bank 10000 mAh? Varet nga një sërë faktorësh. Në veçanti, nga pajisja që po ngarkohet ose rregullsia e përdorimit të Powerbank. Para se të blini një bankë energjie që plotëson nevojat tuaja, dyqani AVIC ofron të kuptoni këto nuanca duke përdorur një shembull PowerBank IRONN Wireless magnetik.

Çfarë është mAh dhe jetëgjatësia e baterisë

Karakteristikat e çdo baterie të jashtme përfshijnë "mAh". Kjo është një njësi matëse që tregon se sa rrymë prodhon bateria gjatë një ore. Kështu, Power Bank Wireless Magnetic IRONN prodhon 10 amper rrymë për 1 orë. Por çfarë do të thotë kjo për performancën e baterisë?

Nëse e përdorni shumë bankën e energjisë, do të përdorë më shumë energji dhe bateria do të shkarkohet më shpejt. Në skenarin e kundërt, do të zgjasë më shumë, ndoshta do të zgjasë disa ditë.

Faktorët që ndikojnë në jetën e shërbimit të një banke energjie

Lloji i artikullit. Disa bateri zgjasin më shumë se të tjerët. Për shembull, një bateri me acid plumbi do të zgjasë më shumë se një bateri litium-jon.
Mosha e baterisë. Është logjike që një i ri do të zgjasë më shumë se një i përdorur.
Intensiteti i përdorimit. Është faktori më i rëndësishëm. Një bateri që përdoret shpesh do të shterohet më shpejt.

Sa mund të zgjasë një bateri 10000 mAh?

Gjëja e thjeshtë që duhet të kuptoni është se bankat e energjisë nuk zgjasin përgjithmonë. Pas rreth 250 orësh përdorimi, ato do të fillojnë të humbasin ngarkesën. Kjo do të thotë, ata nuk do të mund të mbajnë më një tarifë për aq kohë sa të rejat.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që Powerbank juaj është "i pashpresë". Thjesht duhet ta karikoni më shpesh.

Power bank për ruter, smartphone, tablet

10000 mAh është një burim që ju lejon të karikoni kapacitetin ekuivalent të baterive të pajisjes. Shumica e telefonave inteligjentë modernë kanë 3500-5000 mAh, prandaj Power Bank Magnetic Wireless IRONN duhet të jetë i mjaftueshëm për të ngarkuar pajisjet 2-3 herë në një nivel prej 90-100%.

Si të zgjasni jetën e një banke energjie?

Bateritë 10000 mAh mund të zgjasin një kohë të gjatë nëse përdoren siç duhet. Këtu janë disa këshilla për këtë çështje.

Mos përdorni bateri për të fuqizuar pajisjet që kërkojnë shumë energji, si p.sh. konzolat e lojërave ose laptopët.
Mos e lini ngarkuesin për një kohë të gjatë. Kjo mund të shkaktojë që bateria të mbinxehet dhe të konsumohet.
Sigurohuni që banka e energjisë është e kalibruar siç duhet. Përndryshe, ai nuk do të zbulojë potencialin e tij të plotë.

Sigurisht, duhet t'i shtoni një qëndrim të kujdesshëm kësaj: nuk ka gjasa që një bateri që hidhni në tryezë ose lidhni telat pa kujdes me të nuk ka gjasa të zgjasë gjatë.

Si të zgjidhni një Power Bank

Shumica e telefonave kërkojnë një karikues 5V, 1A. Tabletat dhe laptopët kërkojnë tension dhe amperazh më të lartë. Power bank duhet të jetë kompakt dhe i lehtë në mënyrë që ta mbani me lehtësi me vete.

Ekzistojnë banka të ndryshme të energjisë në tregun ukrainas. Disa janë të vogla dhe përshtaten në xhepin tuaj. Të tjerët janë më të mëdhenj dhe më të rëndë. Disa janë më të lira se të tjerët. Kostoja e Power Bank IRONN Magnetic Wireless është vetëm 999 UAH. Bateria e jashtme mbështet karikimin magnetik, mund të karikojë deri në 3 pajisje njëkohësisht dhe mbrohet nga mbinxehja. Nëse keni nevojë për një karikues që është i vogël, i lehtë dhe i lirë, kjo është zgjidhja më e mirë.

Konkluzioni dhe opinionet përfundimtare

Pra, sa zgjat një bateri 10000 mAh?

10000 mAh është shumë. Por gjithçka varet nga ajo pajisje me të cilën përdorni bankën e energjisë. Në praktikë, nëse është një smartphone, bateria duhet të zgjasë 2-3 ditë pa u rimbushur. Një nuancë tjetër: jo të gjitha pajisjet 10 mijë mAh janë të njëjta - ndërsa markat kryesore justifikojnë plotësisht kostot e tyre, atëherë pajisjet pa emër, përkundrazi, mund të zgjasin më pak se sa pritej. Për të mos thënë që IRONN Magnetic Wireless 10000mAh Black është i njohur në tregun e bankës së energjisë, por e ka dëshmuar veten mirë dhe ka vlerësime pozitive. Gjëja kryesore është ta ngarkoni atë në kohë dhe të parandaloni mbinxehjen e pajisjes. Nëse ndiqni këto këshilla, Powerbank-u juaj do të zgjasë një kohë të gjatë.

Mund të blini një bankë energjie në Kiev, Kharkov, Dnepr, Odessa, të ofruar nga dyqani AVIC, në dyqanet fizike dhe në internet me shpërndarje në të gjithë Ukrainën.

Lexoni kështu
Translate »