Oclean X Pro sikat huntu pinter - poho ngeunaan dokter gigi

Produk merek Oclean henteu peryogi perkenalan. Nalika ngeunaan produk kabersihan lisan, merek ieu mangrupikeun anu munggaran pikeun nyalametkeun. Produsén junun ngagabungkeun téknologi luhur kalayan betah pamakéan, nyadiakeun meuli jeung barang dina harga pangalusna. Sikat huntu pinter Oclean X Pro teu aya pengecualian. Hal anu saé nyaéta produsén ngadamel produk anu leres sareng ngamungkinkeun pikeun ngagaleuhna dina harga anu murah.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Oclean X Pro sikat huntu pinter - kauntungan

 

Pasti, hiji harga affordable nyaeta kaunggulan utama. Sumawona, dina bageanna, merek Oclean henteu gaduh seueur pesaing. Di handap ieu anjeun tiasa ningali detilna ku ngabandingkeun Oclean X Pro, contona, sareng merek Oral-B anu terkenal.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Kaunggulan tina sikat huntu pinter Oclean X Pro:

 

  • manajemén anca. Ayana layar rampa kalayan diagonal 0.96 inci pasti moal overkill. Naha henteu nyayogikeun pamilik kontrol intuitif sareng nyayogikeun modeu anu dipilih. Henteu kedah ngaklik tombol, milih modeu anu saé - sadayana saderhana pisan. Ku jalan kitu, desain sikat huntu teu kapangaruhan. Sabalikna, Oclean X Pro Sigana mah gadget ti mangsa nu bakal datang.
  • Ngabersihan huntu kualitas luhur. Motor brushless Maglev sanggup nepi ka 42 gerakan per menit. Éta pisan, sanajan pikeun sikat huntu listrik.
  • Sistem beberesih huntu pinter. Oclean X Pro gaduh giroskop anu tiasa ngadeteksi arah gerakan, sudut inclination sareng tekanan sikat dina enamel huntu. Nya, ieu persis anu urang henteu kantos ningali dina sikat huntu anggaran.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

  • Loba modus beberesih. Ngalakukeun math - 3 modus beberesih (biasa, whitening jeung urut). 32 tingkat inténsitas (sareng mode operasi - ieu geus 96 variasi). Sareng 20 setélan anu siap-siap dina mémori sikat huntu Oclean X Pro. Henteu kanyataan yén juragan bakal ngagunakeun éta sadayana, tapi anjeunna pasti bakal mendakan pilihan anu cocog pikeun nyikat huntu.
  • Otonomi alus teuing. Produsén nyatakeun yén sikat bakal tiasa dianggo salami 30 dinten dina hiji batré. Ku jalan kitu, ngan butuh 2 jam pikeun ngeusi batre. Malah ku beberesih intensif, Oclean X Pro outperforms sadayana pesaing na 2-3 kali dina watesan waktu operasi.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Sikat huntu Oclean X Pro vs Oral-B iO 8

 

Aya anu bakal nyarios yén anjeun moal tiasa ngabandingkeun produk produsén Cina sareng merek anu terkenal di Jerman. Sarta eta bakal salah. Dina watesan kinerja, Oclean outperformed saingan leuwih mahal Oral-B. Leres, aya cacad dina rencana penyediaan. Contona, Oral-B iO 8 hadir kalawan stasiun ngecas magnét sarta ngabogaan timer diwangun-di kalayan indikasi lampu. Tapi mayar 2 kali langkung seueur pikeun nuansa ieu kumaha waé mahal.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

pabrik Oclean X Pro (Cina) Oral-B iO 8 (Jerman)
Kahirupan dina muatan tunggal poé 30 poé 14
Paparan warna yen yen
Sambungan smartphone Leres (pelacak beberesih lengkep) yen
Modeu beberesih 3 (aya 20 pamasangan) 6
Tingkat inténsitas 32 1
teknologi Ultrasound Magnet
Bentuk sirah sikat Kawung Bunderan
beberesih sapopoé yen yen
Perawatan karét yen yen
beberesih profésional teu yen
Mersihan létah teu teu
Kontrol tekanan    
Indikasi cahaya beberesih anu bener (salah). teu yen
Timer ku waktos beberesih yen yen
Geter yen yen
harga dianjurkeun $120 $300

 

Dina kontéks merek Cina Oclean, sikat huntu pinter Oclean X Pro dikaluarkeun kalayan garansi produsén 2 taun resmi. Ieu nunjukkeun yén perusahaan ngahasilkeun produk kualitas anu saé. Seller tiasa ngirim barang ti gudang di Polandia atanapi Rusia - ieu ngajamin pangiriman gancang barang ka pembeli.

Умная зубная щетка Oclean X Pro

Anjeun tiasa mésér sikat huntu Oclean X Pro ku link ieu dina aliexpress... Kami nyarankeun ngagunakeun kupon diskon:

 

  • SPTOWH150 (mesen leuwih 690 rubles - 150 rubles diskon).
  • SPTOWH250 (mesen leuwih 1290 rubles - 250 rubles diskon).
  • SPTOWH350 (mesen leuwih 1990 rubles - 350 rubles diskon).
  • SPTOWH450 (mesen leuwih 2690 rubles - 450 rubles diskon).
  • SPTOWH600 (mesen leuwih 3490 rubles - 600 rubles diskon).
  • SPTOWH800 (mesen leuwih 4890 rubles - 800 rubles diskon).
tingali ogé
pussy baseuh nice pilari dilettante kabogoh mikaresep kaulinan lisan méré niup hébat.
xxx asia awak alam panas camgirl ngagoda péso.
XXX dude euro amatir lebay.
Translate »