Samsung Neon - AI Virtual Assistant

932

Nya, tungtungna, raksasa industri urang parantos mendakan waktos kanggo luncat ka payun. Éta henteu tiasa disebat sanés. Téknologi Neon anyar Samsung mangrupikeun asistén virtual anu dikuatkeun ku AI. Émut pilem sareng gim komputer, dimana dina tampilan méja bantosan aya gambar jalma tiasa ngalakukeun dialog online. Merek Koréa # 1 parantos hasil ngajantenkeun téknologi ieu janten kanyataan. Dina CES 2020, Samsung nunjukkeun kamampuan pikeun proyék kahareup.

 

Samsung Neon - AI Virtual Assistant

 

Layar LCD backlit RGB. Akustika Hi-Fi kerén. Mikropon kualitas. Scanner sidik anu sénsitip pisan. Ieu mangrupikeun hal-hal alit anu tiasa diterapkeun ku pabrik Cina. Komponén utama sistem Samsung Neon nyaéta uteuk. Langkung tepatna, kecerdasan jieunan anu cekap tiasa ngaréspon sadaya pamundut pangguna.

 

Samsung Neon – виртуальный помощник с ИИ

 

Sareng di dieu, pamekar kaprihatinan Koréa Kidul berhasil ngadamel terobosan téknologi. AI sanggup henteu ngan ukur ngajaga paguneman sareng panganteur kana topik anu dipilih. Sareng gesticulate, nunjukkeun ekspresi raray jalma anu saleresna.

 

Naon masa depan Samsung Neon - naha diperyogikeun

 

Upami urang uih deui kana asal usul (pilem sareng gim), maka proyék éta ditakdirkeun janten bagian tina instansi pamaréntah sareng perusahaan swasta. Samsung Neon mangrupikeun konsultan lengkep anu sanggup ngarengsekeun masalah pangguna. Kaistiméwaan proyék ieu nyaéta niron komunikasi sareng jalma anu hirup. Kontak panon, tina sudut pandang psikologi, ningkatkeun perhatian sareng kayakinan panganteur.

 

Samsung Neon – виртуальный помощник с ИИ

 

Henteu jelas, struktur sapertos bank, lembaga kauangan, perusahaan jasa umum, bandara sareng stasiun karéta peryogi palaksanaan Samsung Neon. Fungsi sistem ngamungkinkeun anjeun maca kartu pamayaran, mayar. Laksanakeun tindakan anu tangtu nalika pangguna dikenalkeun ku sidik jari. Ideu na saé, sapertos palaksanaanna. Sadayana ayeuna gumantung kana napsu Samsung, anu kedah ngumumkeun harga idok na.

 

tingali ogé
koméntar
Translate »