Tombol Tombol LED kanthi Tombol LED - Paten Apple Anyar

Anehe wong Tionghoa ora mikir babagan iki, sing adol periferal PC sing terjangkau kanggo kabeh jagad. Nanging, jutaan pembeli tuku keyboard Cina kanthi hieroglif ing toko online. Banjur - padha nyetak stiker nganggo basa input sing dibutuhake. Keyboard kanthi tombol LED minangka paten Apple anyar. Gampang banget nggawe atusan kothak LED sing bisa disesuaikan. Lan instal ing tombol keyboard. Lan, yen periferal kanggo PC ora bisa dipertanyakan, mula kanggo laptop, solusi kasebut ora bisa dianggep kaya sing dikarepake.

 

Tombol Tombol LED kanthi Tombol LED - Paten Apple Anyar

 

Paten kasebut kalebu luwih saka pencahayaan tombol LED. Ndhukung saran multi-tutul, reaksi tekanan lan saran tactile. Apik tenan. Bayangake laptop nganggo kabeh teknologi kasebut utawa keyboard game. Saiki aku pengin tuku gadget kaya ngono, ngatur lan nikmati kabeh mupangat ing abad kaping 21.

 

Клавиатура с LED кнопками – новый патент Apple

 

Kaya sing dikepengini para panemu Apple Corporation, saben tombol bakal dadi layar LCD cilik. Contone, bisa uga OLED. Utawa teknologi sing padha. Tombol kudu transparan. Iki tegese dhasar tombol yaiku gelas, keramik utawa safir.

 

Sapa sing butuh keyboard kanthi tombol LED

 

Cetha yen ing babagan anggaran luwih gampang masang stiker ing tombol. Nanging ing segmen tengah lan premium, solusine bakal nemokake aplikasi kanggo awake dhewe.

 

  • Wong sing duwe cacat bisa nggawe huruf dadi luwih gedhe. Utawa ganti warna lampu latar. Muga-muga, setelan pungkasan wis aktif digunakake ing saindenging jagad - kayata keyboard backlit.
  • Ora prelu nggawe laptop kanggo wilayah tartamtu. Latin, Sirilik, hieroglif - sing duwe dhewe nyetel keyboard sing dikarepake.
  • Ing game, sampeyan bisa menehi tombol kanggo ngontrol. Nganti saiki sampeyan nginstal gambar sing nuduhake fungsi tombol kasebut.
  • Iki uga bisa ditindakake kanggo para desainer, programer lan wong sing makarya nganggo konten foto lan video.

 

Клавиатура с LED кнопками – новый патент Apple

 

Tombol tombol LED minangka langkah mbesuk. Yen rampung kanthi bener, sampeyan bakal oleh asil sing apik. Ngelingi pengalaman Apple ing produksi teknologi komputer, mesthi ora ana kesalahan. Jagad iki bakal ndeleng papan tombol anyar ing pasar lan bakal disebar.

 

Mung ana siji kekurangan paten iki. Wong Tionghoa bisa uga kena sanksi yen nawakake solusi murah kanthi tombol LED ing pasar. Yaitu, mung merek Apple sing duwe keyboard kaya ngono, lan regane bakal cocog. Bakal tetep isi mung karo game pancasan merek Taiwan serius.

Maca uga
pus udan tampan tresnani dilettante gendhakan seneng game lisan menehi jotosan gedhe.
xxx asian panas alam awak camgirl nggodha pus.
xxx amatir euro wong lanang nyedot.
Translate »