Si të çaktivizoni reklamat në YouTube në TV

Ekziston zgjidhja më e mirë e gatshme për 17-10-2020: SmartTube Tjetra - më shumë!

Të gjithë i duan paratë, dhe krijuesit e kanalit YouTube nuk bëjnë përjashtim. Pse të mos fitoni para në reklama të ngulitura me video? Për përdoruesit e kompjuterave dhe pajisjeve mobile, zhvilluesit kanë krijuar një aplikacion të mrekullueshëm AdBlock. Por nuk ka programe falas për shërbimin YouTube në Android. Në fund të fundit, vendimet që fikin reklama në YouTube, por reklamojnë diçka vetë, nuk mund të quhen të sakta. Si të çaktivizoni reklamimin në YouTube në një TV është një çështje urgjente për të gjithë pronarët e TV-ve me TV të integruar Smart.

Dëshira, aftësia për të përdorur një telekomandë dhe durim janë një seri kërkesash për një përdorues që vendos të përfundojë reklamat në YouTube. Fakti është se cilësimet e bëra në TV nuk zbatohen menjëherë. Nga "memorja", TV mund të tërheq të dhëna të vjetra dhe të tregojë reklama të bllokuara për orë 1-4 në modalitetin e shikimit të videos në YouTube.

Si të çaktivizoni reklamat YouTube në TV

Në telekomandën, në çdo mënyrë TV, shtypni butonin "Cilësimet" / "Cilësimet". Në panelin e kontrollit që hapet, kryeni algoritmin e mëposhtëm të veprimeve:

  1. Gjeni skedën "Cilësimet e përgjithshme" dhe shkoni tek ajo.
  2. Gjeni menunë e "rrjetit" dhe shkoni tek ajo.
  3. Zgjidhni "statusin e rrjetit".
  4. Prisni derisa të verifikohet lidhja e Internetit dhe zgjidhni menunë "Cilësimet IP".
  5. Vendoseni kursorin në butonin "Parametrat DNS" dhe ndryshoni kutinë e kontrollit nga "Merre automatikisht" në "Hyni manualisht".
  6. Klikoni në fushën "Server DNS" që shfaqet më poshtë dhe shkruani adresën IP: 176.103.130.130 në dritaren që hapet.
  7. Shtypni butonin "OK" dhe lini panelin e kontrollit duke përdorur butonin "Kthimi".

 

Как отключить рекламу на Ютубе на телевизореКак отключить рекламу на Ютубе на телевизореКак отключить рекламу на Ютубе на телевизореКак отключить рекламу на Ютубе на телевизоре Как отключить рекламу на Ютубе на телевизореPasi të kemi kuptuar se si të fikni reklamat në YouTube në TV, le të kalojmë në avantazhet dhe disavantazhet. Veprimet e përdoruesit shkruajnë adresën e serverit Adguard në TV. Kjo do të thotë, video nuk do të shkojë direkt, por përmes serverit të një kompanie të palëve të treta. Adguard thjesht bllokon reklamat. Avantazhi është i dukshëm - nuk ka ndërprerje në reklamat e panevojshme me video.

E keqja e këtij cilësimi po komprometon përdoruesin. Autorizimi në kanalin YouTube transmeton fjalëkalimin në formë të koduar përmes serverit të dikujt tjetër. Kompania Adguard sheh interesat e përdoruesit dhe mban statistikat e saj. Këtu i mbetet përdoruesit të vendosë se cila është më e rëndësishme - siguria ose shikimi i rehatshëm i videove në YouTube.

 

PS 17-10-2020 ekziston zgjidhja më e mirë e gatshme: SmartTube Next - më shumë!

Lexoni kështu
pidhi lagur bukur duket e dashur diletant gëzon lojëra me gojë jep një goditje të madhe.
xxx aziatike nxehtë natyrore trupi camgirl ngacmoj pidhi.
xxx euro amator tip i keq.
Translate »