Beelink U59 N5105 mini PC për 170 dollarë është një punonjës i mirë buxhetor

Beelink U59 N5105 është një kompjuter desktop kompakt që ofron performancë të lartë dhe fleksibilitet të madh në përdorim. Kjo pajisje është e pajisur me procesor Intel Celeron N5105, 8GB RAM DDR4 dhe hard disk 128GB. Ai funksionon në sistemin operativ Windows 10 Pro.

 

Specifikimet Beelink U59 N5105

 

  • Procesori: Intel Celeron N5105
  • Sistemi operativ: Windows 10 Pro
  • Kujtesa: 8 GB DDR4
  • Ruajtja e të dhënave: 128 GB hard disk
  • Karta video: Intel UHD Graphics 605
  • Mbështetje WiFi: 802.11ac
  • Portat: USB 3.0, USB 2.0, HDMI, Ethernet, dalje audio

 

Shumë do të thonë se me karakteristika të tilla - kjo nuk është qartësisht një klasë buxhetore. Por shikoni kalendarin. Tashmë 2023. Dhe programet bëhen më të uritur për memorie. Prandaj, 8 GB RAM është tashmë një minimum për një kohë të gjatë. Buxheti është këtu. Nëse shtoni një monitor IPS, miun dhe tastierën, atëherë set-top box-i do të jetë 1.5-2 herë më i lirë se çdo laptop (me karakteristika të ngjashme).

 

Përvojë duke përdorur Beelink U59 N5105

 

Unë kam përdorur Beelink U59 N5105 (8/128 GB) për disa javë dhe jam befasuar këndshëm nga performanca dhe besueshmëria e tij. Pajisja u konfigurua dhe funksionoi lehtësisht brenda disa minutave pas shpaketimit. Ai ngarkon shpejt sistemin operativ dhe aplikacionet dhe nuk më duhej të prisja për të filluar.

Мини-ПК Beelink U59 N5105 за $170

Pajisja përballon lehtësisht detyra të tilla si riprodhimi i multimedias, përpunimi i fotografive dhe përdorimi i aplikacioneve të zyrës. E përdora gjithashtu për të parë video në ekranin e madh dhe cilësia e figurës ishte e shkëlqyer. Ai lidhet me internetin përmes Wi-Fi dhe Ethernet dhe nuk kam pasur probleme me lidhjen. Dhe po, unë kam një TV 4K me mbështetje HDR - gjithçka funksionon mirë.

 

Beelink U59 N5105 është kompakt dhe i lehtë, duke e bërë të lehtë për t'u bartur. Ai zë pak hapësirë ​​në tavolinë dhe mund ta lëviz lehtësisht nga dhoma në dhomë. Portat në pajisje janë gjithashtu të lehta për t'u përdorur dhe unë mund t'i lidh lehtësisht pajisjet e mia.

 

Shitësi ka variacione në modelet që ndryshojnë në kapacitetin e memories. Si ROM ashtu edhe RAM. Për detyra të veçanta (as nuk e di për cilat) ka variacione prej 16 GB RAM dhe 1 TB ROM.

 

Përfundime mbi Beelink U59 N5105

 

Beelink U59 N5105 është një pajisje që ofron performancë të lartë dhe fleksibilitet të madh në përdorim. Konfigurohet lehtësisht dhe funksionon në sistemin operativ Windows 10 Pro. I pajisur me një procesor Intel Celeron N5105, 8 GB RAM DDR4 dhe një hard disk 128 GB, ofron hapësirë ​​të bollshme ruajtjeje për skedarë dhe aplikacione.

 

Madhësia kompakte e Beelink U59 N5105 e bën atë të përshtatshëm për t'u përdorur në apartamente të vogla ose vende pune ku hapësira është e kufizuar. Është gjithashtu lehtësisht i lëvizshëm, duke e bërë të përshtatshëm për t'u përdorur në punë ose në lëvizje.

Мини-ПК Beelink U59 N5105 за $170

Edhe pse Beelink U59 N5105 ka avantazhet e tij, ai gjithashtu ka disa disavantazhe. Ai nuk mbështet lojëra ose aplikacione të tjera me ngarkesë të lartë që kërkojnë një procesor të fuqishëm dhe kartë grafike me performancë të lartë. Edhe pse, shitësit shkruajnë në dyqanet e tyre se tastiera është për lojëra. Është gënjeshtër. Gjithashtu, mund të funksionojë ngadalë kur përdorni shumë aplikacione në të njëjtën kohë.

 

Në përgjithësi, Beelink U59 N5105 është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një pajisje kompakte dhe të besueshme për përdorim të përditshëm. Ofron performancë të lartë dhe fleksibilitet të madh në përdorim dhe mund të përdoret për detyra multimediale, aplikacione zyre dhe detyra të tjera ditore. Megjithatë, nëse keni nevojë të përdorni aplikacione më komplekse, mund t'ju duhet një pajisje më e fuqishme.

Lexoni kështu
Translate »