TV Android Nokia deri në 65 inç nga 180 dollarë

Prodhuesit e elektronikës kanë harruar se si të dalin me pajisje të reja. Epoka e teknologjisë (21) është bërë epoka e plagjiaturës. Mos harroni këtë moment - finlandezët kanë lëshuar në shitje TV Android Nokia deri në 65 inç nga 180 dollarë. Dhe për disa muaj, set-top kuti për TV, orë inteligjente dhe disa karikues për telefona do të lëshohen në treg. Tani është kaq në modë.

 

Android телевизоры Nokia до 65 дюймов от $180

 

TV Android Nokia deri në 65 inç nga 180 dollarë

 

Në përgjithësi, këto janë TV të zakonshëm me buxhet, analoge të të cilave kanë qenë të pranishëm për 5 vjet në segmentin e pajisjeve të lira të pariparueshme. Ashtu si Kivi, Mystery, Akai, Ergo dhe marka të ngjashme kineze:

 

  • 32 inç me rezolucion HD (1366x768).
  • 43 inç FullHD (1920 × 1080).
  • 43, 50, 55 dhe 65 inç 4K (3840x2160).

 

Android телевизоры Nokia до 65 дюймов от $180

 

6 modele gjithsej. Mbushja është shumë e trishtuar (Samsung kishte një të ngjashëm në 2018). Portat USB 2.0, HDMI 1.4, ka një lidhje Ethernet. Wi-Fi 802.11a / b / g / n dhe Bluetooth 5.0 nga ndërfaqet wireless. Ekziston një luajtës i integruar me specifikimet e zakonshme 4x Cortex-A55, 2/16 GB, Mali 470 MP4.

 

Cilat janë perspektivat për TV Nokia

 

TV Android Nokia deri në 65 inç nga $ 180 mund të mburret vetëm me një sistem audio të mirë. Altoparlantët e markës Onkyo nuk mund të tingëllojnë keq. Ende një prodhues serioz dhe shumë i respektuar.

 

Android телевизоры Nokia до 65 дюймов от $180

 

Në përgjithësi, përshtypja e produkteve të Nokia nuk është shumë e këndshme. Të gjithë TV-të, në krahasim me të njëjtin Samsung, janë mbiçmuar për karakteristika të tilla. Dhe nuk ka kuptim të blini një pajisje për etiketën Nokia. Dhe madje edhe altoparlantët Onkyo nuk do ta kursejnë ditën. Altoparlantët e integruar gjithmonë do të luajnë më keq sesa altoparlantët më vete. Për të mos përmendur të jashtmen pajisje audio.

Lexoni kështu
Translate »