Turneu i mbretëreshës Australi 2019: legjendat nuk vdesin

4

Pas botimit të filmit "Bohemian Rapsody", Queen përsëri hyri në tabelën TOP të artistëve të njohur në mbarë botën. Këngët legjendare dëgjohen nga radiot në të gjithë botën. Dhe dashamirët e muzikës u interesuan për shfaqjet koncertale të grupit. Tour tour në Queen 2019 - një turne masiv që nuk mund të mos e humbisni.

 

Queen tour Australia 2019

 

Një turne masiv është planifikuar për vitin 2019-2020 në stadiumet e Australisë. Këngët e të madhit Freddie Mercury do të interpretohen nga vokalisti Adam Lambert. "Tour Rapsody" është ajo që gazetarët australianë e kanë quajtur turneun e planifikuar.

 Turneu i mbretëreshës Australi 2019

 

Këngët e kultit dhe një shfaqje vizuale dinamike u janë premtuar nga Queen për adhuruesit e rock rock. Performuesit premtojnë një humor të mirë për publikun dhe janë të vendosur për të pushtuar të rinjtë që nuk janë të njohur me kompozimet e grupit.

 

Queen tour Australia 2019

 

Biletat e mbretëreshës në Australi 2019 do të dalin në shitje në prill 15. Para-porositë, organizatorët e ngjarjeve rekomandojnë të bëjnë në Ticketek. Muzikë live, këngë legjendare, një shfaqje emocionuese - të gjitha më të mirat për fansat e Queen.

 

Queen tour Australia 2019

 

Bohemian Rapsody është filmi më i lartë bruto i të gjitha kohërave në Australi. Shuma rekord: 55 milion dollarë. Mbretëresha Australianë është shumë e dashur, që do të thotë se ata mezi presin të mbajnë koncerte në stadiumet e vendit.

Lexoni kështu
Komente
Translate »