Kërkesat e sistemit të lojës Sniper Elite 5

Vazhdimi i qitësit me snajper Sniper Elite 5, të cilin fansat e kanë pritur që nga viti 2020, del më 26 maj 2022. Këtë herë lojtari do të duhet të zhytet në epokën e Luftës së Dytë Botërore në 2. Sipas komplotit, veprimi zhvillohet në Francë, ku personazhi kryesor do të duhet të luftojë nazistët së bashku me rezistencën franceze. Loja përfshin një modalitet me një lojtar, bashkëpunim për 1944 persona dhe PvP për kompanitë e huaja në rolin e një snajperi gjerman.

Игра Sniper Elite 5 – системные требования

Kërkesat e sistemit Sniper Elite 5

 

Steam tani ka kërkesa të sistemit për një lodër në një kompjuter personal. Pavarësisht nga grafikat e lezetshme të premtuara, kërkesat nuk janë aq të larta sa prisnin të gjithë. Kërkesat minimale dhe të rekomanduara të sistemit janë si më poshtë:

 

minimum rekomanduar
Sistem operativ Dritaret 10
procesor Intel Core i3-8100 (ose ekuivalent i AMD) Intel Core i5-8400 (ose ekuivalent i AMD)
Kartelë video DirectX12, të paktën 4 GB RAM DirectX12, të paktën 6 GB RAM
kujtesë e gjallë 8 GB 16 GB
Hapësirë ​​e lirë në disk 85 GB

 

Игра Sniper Elite 5 – системные требования

Siç ishte premtuar, Sniper Elite 5 do të dalë menjëherë për të gjitha platformat: PC, PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X|S. Çmimi i porosisë paraprake është 50 dollarë. Kur blini një çelës licence, shikoni faqet e partnerëve. Ekziston një mundësi për të marrë një zbritje të mirë në ditën e lëshimit të lojës.

Lexoni kështu
Translate »