Softueri Spotify përmirëson funksionalitetin

663

Një pamje interesante e ekranit e versionit Beta të aplikacionit Spotify ka dalë në internet. Ekziston një mundësi që programi Spotify po përmirëson funksionalitetin. Një shërbim do të shfaqet në cilësimet për të kërkuar muzikë në bibliotekat personale nëse nuk ka lidhje me bazën e të dhënave të aplikacionit.

 

Çfarë është Spotify dhe pse ju nevojitet

 

Spotify është një shërbim që ju lejon të dëgjoni ligjërisht muzikë në internet nga interneti. Karakteristika kryesore e programit është algoritmet e tij të punës. Mjafton të dëgjoni disa këngë që shërbimi të përshtatet automatikisht me shijen muzikore të dëgjuesit. Në fund të riprodhimit të listës për dëgjim, vetë programi do të gjejë muzikë të re dhe do të ofrojë ta dëgjojë atë. Sipas vlerësimeve të përdoruesve, 99% e aplikacionit "hamend" interesin e pronarit.

 

Программа Spotify улучшает функционал

 

Ju gjithashtu mund të harroni për të shkarkuar koleksione muzikore nga torrents përgjithmonë. Vetë shërbimi përpilon përzierje të pjesëve më të njohura në ditë, javë, muaj, vit. Ju mund ta renditni muzikën sipas kritereve të ndryshme.

 

Ju duhet të paguani për të përdorur Spotify. Ose më saktë, abonohuni për një periudhë të caktuar përdorimi. Çmimi i shërbimit është i ndryshëm për secilin vend. Kush shkruan çmimin është i panjohur. Meqenëse në disa vende të pasura çmimi i Spotify është i lirë. Dhe në vendet e varfra (në të njëjtin ekuivalent me dollar) duhet të paguash 5-10 herë më shumë.

 

Sigurisht, nuk keni pse të paguani asgjë duke përdorur Spotify falas. Por ju duhet të duroni reklamat, një ndalim për të shkarkuar muzikë në hapësirën tuaj ruajtëse. Dhe gjithashtu, disa shqetësime në lidhje me cilësinë dhe kalimin e pakufizuar të pistave.

 

Softueri Spotify përmirëson funksionalitetin

 

Në fakt, programuesit duhet të kishin futur një funksion të përmirësuar për një kohë të gjatë. Mbi të gjitha, programi paguhet dhe shërbimi duhet të jetë i nivelit të duhur. Versioni Beta shtoi aftësinë për të dëgjuar muzikë jashtë linje. Për ta bërë këtë, një skaner do të shfaqet në program, i cili do të kërkojë gjurmët në hapësirën e ruajtjes së telefonit inteligjent në të gjithë katalogët. Afërsisht, ky funksionalitet i ngjan shërbimit "përzierje jashtë linje" të Youtube.

 

Программа Spotify улучшает функционал

 

Megjithëse aplikacioni kërkon para, thjeshton shumë jetën e përdoruesve. Natyrisht për ata që u japin përparësi produkteve të reja, në vend se të "fërkojnë" gjurmët e vjetra në vrima.

Lexoni kështu
Komente
Translate »