Kutia TV TANIX TX9S: karakteristika, përmbledhje

Me parashtesën e markës kineze TANIX, ne kemi hasur tashmë rishikim pajisjet më të mira buxhetore. Lëreni kutinë e TV TANIX TX9S të zërë vendin e fundit (të pestë) në renditje. Por nga qindra analoge të tjerë, ai të paktën u fut në këtë përmbledhje. It'sshtë koha që ta njohim më afër këtë vegël të mrekullueshme. Kanali Technozon ofron për të parë videon. Dhe portali TeraNews, nga ana tjetër, do të ndajë përshtypjet e tij të përgjithshme, karakteristikat dhe vlerësimet e klientëve.

 

 

Kutia e TV TANIX TX9S: Specifikimet

 

chipset Amlogic S912
procesor 8xCortex-A53, deri në 2 GHz
Përshtatës video Mali-T820MP3 deri në 750 MHz
kujtesë e gjallë DDR3, 2 GB, 2133 MHz
Kujtim i vazhdueshëm EMMC Flash 8 GB
Zgjerimi i ROM-it Po
Mbështetje e kartës së kujtesës deri në 32 GB (SD)
Rrjet me kabllo Po, 1 Gbps
Rrjet pa tel Wi-Fi 2,4G GHz, IEEE 802,11 b / g / n
Bluetooth Jo
Sistem operativ Android TV
Mbështetni azhurnimin Nuk ka firmware
Interfaces HDMI, RJ-45, 2xUSB 2.0, DC
Prania e antenave të jashtme Jo
Paneli dixhital Jo
Karakteristikat e rrjetit Set standard multimedia
Çmim $ 25

 

Momenti më i këndshëm për blerësin është çmimi i përballueshëm i tastierës. Vetëm 25 dollarë amerikanë. Për këto para, përdoruesi merr një harduer plotësisht të punës dhe të drejta të pakufizuara për të instaluar firmware. Kjo do të thotë, për ta sqaruar, mund të instaloni sistemin e funksionimit në tastierë, jo vetëm prodhuesin zyrtar, por edhe një amator. Duke pasur parasysh dhjetra forume tematike, mund të marrësh gjithçka. Dhe ajo që është më interesante - gjithçka do të funksionojë në mënyrë perfekte. Këtu janë disa shembuj të firmware:

  • Linux.
  • Lite ose version i plotë.
  • minix Neo.
  • holandez
  • Frankenstein.
  • Ekziston edhe një imitim për versionin Android 9.

 

Kutia e TV TANIX TX9S: Përmbledhje

 

Për një pajisje buxhetore, tastiera është mbledhur shumë mirë. Një kuti plastike me prekje dhe një telekomandë funksionale do ta kënaqin përdoruesin. Bollëku i ndërfaqeve është tërheqës. Ka gjithçka për pajtueshmëri të plotë me çdo pajisje multimediale. Edhe një dalje e veçantë për lidhjen e një sensori infra të kuqe. Kjo nuk është as konzollat ​​e segmentit të shtrenjtë.

ТВ-бокс TANIX TX9S: характеристики, обзор

Nga ana harduerike, e vetmja pyetje është mungesa e një protokolli popullor për një rrjet pa tel që transmetohet në bandën 5 GHz. Por kjo e metë në asnjë mënyrë nuk ndikon në shpejtësinë e shkarkimit të përmbajtjes. Meqenëse është instaluar një modul me tela shumë produktiv. Dhe Wi-Fi 2.4 GHz funksionon mjaft shpejt.

 

Tiparet e rrjetit Kutia TV TANIX TX9S

 

TANIX TX9S
Shkarkoni Mbps Ngarkoni, Mbps
1 Gbps LAN 930 600
Wi-Fi 2.4 GHz 50 45
Wi-Fi 5 GHz Nuk mbështetet

 

 

Performanca TANIX TX9S

 

Përparësitë përfshijnë bollëkun e dekoduesve të video dhe tingujve. Parashtesa përpunon diçka më vete, diçka që i përcillet marrësit. Tingulli mund të transmetohet në mënyrë digjitale përmes HDMI dhe SPDIF, ose me analog përmes daljes AV.

Shtë e vështirë të imagjinohet se një pajisje buxhetore nuk nxehet gjatë përdorimit. Shtë e pamundur të arrihen dështimet në provën e trotting - një tabelë e përsosur e gjelbër. Por, duke gjykuar nga prova, është e qartë se kutia e TV-së, me një ngarkesë të dukshme, ul frekuencën e procesorit.

ТВ-бокс TANIX TX9S: характеристики, обзор

Kur luani video në format 4K nga rrjeti ose nga media e largueshme nuk do të shkaktojë probleme. Por me Youtube grindjet janë vërejtur. Pamja çfaqet pak, gjë që shkakton pakënaqësi gjatë shikimit. Duke marrë parasysh që përdoruesit shikojnë të gjithë përmbajtjen nga YouTube në FullHD, problemi nuk është i rëndësishëm. Meqenëse në një rezolutë më të ulët gjithçka funksionon në mënyrë perfekte.

Për lojtarë, kutia e TV TANIX TX9S nuk është e përshtatshme. Dhe çështja nuk është më në performancë, por në burime të kufizuara të harduerit. 2 GB RAM (pjesë e së cilës ha sistemi Android) nuk është e mjaftueshme për të ekzekutuar lodra prodhuese. Dhe kartela video është mjaft e dobët. Kjo do të thotë, parashtesa ka për qëllim vetëm shikimin e përmbajtjes video.

 

Lexoni kështu
Translate »