Donald Trump ngirimkeun Amerika ka bulan deui

2

Komunitas dunya kaget ku warta anu datang ti Amérika Serikat, dimana présidén 45 Amérika, Donald Trump, mutuskeun ngirim angkatan bumi ka hiji-hijina satelit Bumi deui. Dina Senén, Désémber 11, kapala Gedong Bodas nandatanganan arahan anu masihan wewenang NASA pikeun ngintunkeun deui angkatan Amérika dina bulan.

Donald Trump ngirimkeun Amerika ka bulan deui

Pernyataan présidén éta mangrupikeun alesan pikeun kamajuan salajengna ngeunaan veracity ekspedisi sateuacana, anu lumangsung dina taun 1972. Barina ogé, sengketa tina 45 taun ka pengker teu acan subsided dugi ka ayeuna. Bangsa Amerika negeskeun yén aranjeunna angkat ka bulan, tapi salian pikeun ngarékam audio sareng poto kalayan ngarékam pidéo langsung dina permukaan angkasa waé, Amérika Serikat teu ngagaduhan nanaon. Sanes ngaluncurkeun rokét ti permukaan Bumi, atanapi henteu ogé dipasang ku peralatan nagara-nagara sanés penerbangan ka satelit anu jieunan.

Дональд Трамп снова отправляет американцев на Луну

Sigana, urang Amérika mutuskeun pikeun ngaleungitkeun jurang dina sajarah sorangan sareng, ngeremkeun program Martian, mutuskeun sacara resmi ditandaan bulan. Para ahli kabetot dina masalah pembiayaan proyék. Mémang, di Amérika Serikat, sabaraha taun nyaéta defisit anggaran, janten henteu épés dimana milyaran dolar badé sumping ti pikeun nedunan tugas anu diatur ku présidén.

tingali ogé
koméntar
Translate »