HarmonyOS 2.0: Huawei ngusulkeun ninggalkeun Google

863

Tétéla, "naga" éta ngagaduhan dendam ngalawan "garuda". Ieu dibuktikeun ku kanyataan yén sutradara Huawei Yu ChengDong ngajak dulur-dulurna Cina pikeun pindah ka HarmonyOS 2.0. Nyaéta, leres-leres tinggalkeun jasa Google. Pernyataan éta henteu nyarios nanaon tentang harga. Tétéla pamimpin pasar Asia Huawei siap nyayogikeun jasa na gratis.

 

HarmonyOS 2.0: Huawei ngusulkeun ninggalkeun Google

 

Wawaran anu endah sareng pikaresepeun ieu parantos dibagikeun sareng sadaya mérek. Tapi éta ditujukeun utamina ka perusahaan anu ngagaduhan sanksi AS. Huawei parantos ngamimitian nguji HarmonyOS 2.0 sareng siap nyayogikeun sumberdaya pikeun pesaing na. Ieu boro-boro tiasa disebat telepon terakhir ka Google. Sareng jelas pisan yén HarmonyOS 2.0 bakal sumping ka tingkat Google dina taun payun.

HarmonyOS 2.0: Huawei предлагает уйти от Google

Kaputusan Huawei pasti positip pikeun pabrik téknologi sélulér. Komo pikeun pamekar aplikasi sareng gim. Tapi naon palaksanaan HarmonyOS 2.0 bakal dijantenkeun dina smartphone sareng tablet henteu jelas. Masalah program Cina sanés spionase pisan, tapi iklan. Sareng kuring leres-leres henteu resep pangalaman ieu, pikaresepeun pikeun pangguna, pikeun diadopsi ku perusahaan sanés.

 

Naon prospek pikeun perusahaan Huawei

 

Tos lami parantos jelas yén sanksi AS sanés halangan pikeun urang Tionghoa. Mirip pisan sareng gambar sareng Rusia. Nalika, tibatan ragrag pasar, nagara mimitian ningkatkeun produksi domestik. Dina kontéks Huawei, perusahaan parantos mimiti ngawasa téknologi 3nm. Pagawean nuju jalankeun pikeun ngadamel prosesor Kirin 9010 énggal. Sareng ngan ngawatesan aksés ka pasar IT Amérika henteu ngahalangan urang Tionghoa.

HarmonyOS 2.0: Huawei предлагает уйти от Google

Perang dagang Cina sareng Amérika Serikat parantos nyababkeun seueur nagara anu henteu resep politik Amérika kotor milih Huawei. Sareng ieu anu dipikaresep ku produk Cina sareng nyebarkeun investasi kana perekonomian. Dipercaya yén Amérika Serikat sacara lengkep tiasa ngaleungitkeun sagala larangan, kumargi pertumbuhan ékonomi Tiongkok ngarugikeun pisan aranjeunna. Waktos bakal nyebatkeun. Samentawis waktos, kami ngantosan rilis HarmonyOS 2.0.

tingali ogé
koméntar
Translate »