Kumaha mareuman iklan YouTube dina TV

Aya solusi anu paling siap siap pikeun 17-10-2020: SmartTube Teras - deui!

Sadayana mikaresep artos, sareng panyipta saluran YouTube teu aya deui. Naha henteu kengingkeun artos dina iklan anu dipasang video? Pikeun pangguna komputer sareng alat mobile, pamekar parantos nyiptakeun aplikasi AdBlock anu saé. Tapi henteu aya program gratis pikeun layanan YouTube di Android. Barina ogé, kaputusan anu mareuman pariwara di YouTube, tapi ngiklankeun hiji hal sorangan, henteu tiasa disebat leres. Kumaha mareuman pariwara di YouTube dina TV mangrupikeun masalah anu ngadesek pikeun sadaya pamilik TV nganggo Smart TV anu diwangun.

Kahayang, kamampuan nganggo kadali jauh sareng kasabaran mangrupikeun sarat pikeun pangguna anu mutuskeun pikeun ngeureunkeun pariwara dina YouTube. Kanyataanna nyaéta setelan anu dilakukeun ka TV teu diterapkeun sacara langsung. Tina "mémori", TV tiasa narik data lami sareng nunjukkeun Iklan-blok anu dipeungpeuk pikeun jam 1-4 dina modeu ningali video dina YouTube.

Kumaha mareuman iklan YouTube dina TV

Dina kadali jauh, dina mode TV naon waé, pencét tombol "Setélan" / "Setélan". Dina panel kontrol anu muka, lakukeun algoritma ieu handap:

  1. Milarian tab "Setélan Umum" jeung lebet kana éta.
  2. Milarian menu "jaringan" sareng angkat ka éta.
  3. Pilih "status jaringan".
  4. Antosan dugi konéksi Internét diverifikasi sareng pilih menu "Setélan IP".
  5. Tempatkeun kursor dina tab "DNS Setélan" sareng gentos kotak centang tina "Nampi otomatis" kanggo "Lebetkeun sacara manual".
  6. Pencét kana kolom "DNS Server" anu ditembongkeun di handap ieu sareng lebetkeun alamat IP: 176.103.130.130 dina jandela anu muka.
  7. Pencét tombol "OK", sareng tinggalkeun panel kontrol nganggo tombol "Return".

 

Как отключить рекламу на Ютубе на телевизореКак отключить рекламу на Ютубе на телевизореКак отключить рекламу на Ютубе на телевизореКак отключить рекламу на Ютубе на телевизоре Как отключить рекламу на Ютубе на телевизореNgagaduhan terang kumaha mareuman iklan YouTube dina TV, hayu urang teraskeun kana kaunggulan sareng kalemahan. Laku lampah pangguna nyerat alamat pangladén Adguard dina TV. Nyaéta, pidéo moal langsung langsung, tapi ngalangkungan server perusahaan pihak katilu. Adguard ngan saukur meungpeuk iklan. Kauntungan atra jelas - teu aya gangguan kana iklan video anu teu perlu.

Kalemahan setélan ieu ngabahayakeun pangguna. Otorisasi dina saluran YouTube ngirimkeun kecap konci dina bentuk anu énkripsi ngalangkungan sérver batur. Perusahaan Adguard ningali kapentingan pangguna sareng nyimpen statistik sorangan. Ieu dugi ka pangguna pikeun mutuskeun mana anu langkung penting - kaamanan atanapi nonton pidéo anu nyaman dina YouTube.

 

PS 17-10-2020 aya solusi siap pakai anu pangsaéna: SmartTube Teras - deui!

tingali ogé
koméntar
Translate »