Keypad nganggo Tombol LED - New Apple Patent

Anéh yén urang Cina henteu mikir ieu, anu ngajual periferal PC anu meujeuhna ka sakumna dunya. Barina ogé, jutaan konsumén mésér kibor Cina kalayan hiéroglif di toko online. Terus - aranjeunna nyetak stiker kalayan basa input anu diperyogikeun. Keyboard kalayan tombol LED mangrupikeun patén Apple anu énggal. Gampang pisan ngadamel ratusan kotak LED anu tiasa disesuaikan. Sareng pasang dina tombol keyboard. Sareng, upami périferal pikeun PC aya patarosan, maka pikeun laptop leyuran sapertos kitu panginten moal aya anu paménta.

 

Keypad nganggo Tombol LED - New Apple Patent

 

Patén éta sorangan kalebet langkung ti pencahayaan tombol LED. Ngarojong multi-rampa, réspon réspon sareng eupan balik taktil. Éta hébat. Bayangkeun laptop sareng sadayana téknologi ieu atanapi keyboard kaulinan. Parantos ayeuna kuring badé mésér gadget sapertos kitu, ngarobihna kanggo kuring nyalira sareng nikmati sagala kauntungan abad ka-21.

 

Клавиатура с LED кнопками – новый патент Apple

 

Sakumaha dikandung ku panemu Apple Corporation, unggal konci bakal layar LCD leutik. Éta tiasa janten OLED, salaku conto. Atanapi téknologi anu sami. Tombol kedah transparan. Ieu ngandung harti yén dasar konci na nyaéta gelas, keramik atanapi safir.

 

Saha anu peryogi keyboard kalayan tombol LED

 

Jelas yén dina ruas anggaran langkung gampang masang stiker dina konci na. Tapi dina bagéan tengah sareng premium, solusina bakal mendakan aplikasi kanggo nyalira.

 

  • Jalma anu cacat sacara visual tiasa ngajantenkeun hurup langkung ageung. Atanapi robih warna lampu latar. Ku jalan kitu, setélan dimungkinkeun parantos aktip dianggo di panjuru dunya - keyboard backlit, contona.
  • Henteu kedah ngadamel laptop pikeun daérah anu tangtu. Latin, Sirilik, hiéroglif - pamilikna sorangan nyetél kibor anu dipikahoyong pikeun dirina.
  • Di buruan, anjeun tiasa milih konci pikeun dikendali. Tepi ka titik anjeun masang gambar anu nunjukkeun fungsina tombol.
  • Hal anu sami tiasa dilakukeun pikeun désainer, programer sareng jalma anu damel sareng eusi poto sareng pidéo na.

 

Клавиатура с LED кнопками – новый патент Apple

 

Keypad kalayan tombol LED mangrupikeun léngkah ka payun. Upami anjeun ngalaksanakeun leres-leres, anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu saé. Mertimbangkeun pangalaman Apple dina produksi téknologi komputer, pastina moal aya kasalahan. Dunya bakal gancang ningali kibor anyar dina pasaran sareng nyandak kana sirkulasi.

 

Ngan aya hiji kakurangan patén ieu. Cina mungkin kena sanksi upami aranjeunna nawiskeun solusi murah nganggo tombol LED dina pasaranna. Nyaéta, ngan ukur mérek Apple anu ngagaduhan keyboard sapertos kitu, sareng harga na bakal cocog. Bakal tetep kontén ku ngan ukur kaulinan kaputusan mérek Taiwan serius.

tingali ogé
koméntar
Translate »