Asus TUF Kaulinan VG27AQ Monitor - Jujur Review

Saatos monitor Asus TUF Gaming VG27AQ neraskeun diobral, sumber Internét mimiti ngirangan anyar. Leuwih ti éta, panulis nyandak seueur inpormasi tina situs wéb resmi tina pabrikan. Pariwara éksténsif sapertos ngarah ka mésér monitor ieu. Salaku hasil tina tés, seueur kakurangan dipanggihan, anu ningal pangarang panulis kusabab sababaraha alesan tetep cicingeun. Boh aranjeunna nyalin téks ti halaman wéb resmi, atanapi tulisan anu dibayar ku toko-toko.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

Dina review urang, urang bakal jujur ​​sakumaha mungkin sareng pamiarsa - kami bakal ngingetkeun kesan kahiji, kadua sareng katilu. Upami aya patarosan, aya Disqus di handapeun tulisan - nyerat didinya.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

 

Asus TUF Kaulinan VG27AQ Monitor: Kauntungan

 

Di antawis sadaya monitor di pasar kalayan tingkat refresh tina 165 Hz, ieu mangrupikeun solusi anu paling murah. Paparan nganggo matriks IPS sareng resolusi 2К (2560х1440 piksel) nunjukkeun gambar anu luar biasa sareng pikaresepeun. Sudut pandang anu bénten, kontras sareng kacaangan. Henteu aya patarosan ngeunaan kualitas layar. Rengse, dina ngagerentes.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

Monitor hadir nganggo kabel 2 (HDMI sareng DisplayPort). Sanaos manual nyebatkeun yén kabel dibésér sacara misah. Éta anéh. Bungah sareng catu daya jauh. Aya gunung VESA. Éta henteu jelas naha desain ieu rumit pisan tina nangtung. Éta peryogi pisan waktos ngaleupaskeun.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

Menu monitor monitor tiasa dilaksanakeun. Fungsionalitas anu seueur anu tiasa ngontrol sinyal anu dikirimkeun ka layar. Aya gambar anu langkung seueur pikeun 165 Hz sareng panyaring biru.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

Waktos réspon anu dicarioskeun 5 ms dikonfirmasi. Henteu aya artefak atanapi puteran dina layar anu diperhatoskeun nalika tés dina balapan sareng permainan shooting. Pikeun maén sareng digawé di tukang monitor éta saé pisan.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

 

Asus TUF kaulinan VG27AQ: dukungan pikeun nyapu frékuénsi 165 Hz

 

Sakur anu mésér, mimiti sadayana, ku ngahubungkeun hiji monitor, naék kana setélan. Nyetél 165 Hz anjeun sareng kéngingkeun énergi anu teu kahémutan tina harga diri.

Tapi aya waé!

Sistem operasi Windows (dina kasus urang, 10 bit 64 anu dilisensikeun) parantos nunjukkeun monitor kami salaku "Generic PnP Monitor". Sareng nawiskeun kami nilai maksimal tina laju refresh - 144 Hz.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

Oke. Pindah ka setélan nVidia. Tampilan, parobihan parobihan. Sareng urang ningali yén aplikasi ngaidentifikasi alat ID - VG27A. Tapi, pikeun resolusi pribumi 2560x1440 (Paparan Port) ogé nilai maksimal tina 144 Hz.

Pikir heula - supirna henteu naék!

Urang angkat ka situs wéb resmi Asus. Kami mendakan monitor Asus TUF Gaming VG27AQ, sarta kami milari médan kosong dina bagian "pembalap sareng Utilitas". Oke. Kami ngadaptarkeun produk anu resmi mésér dina situs sareng nyerat dina dukungan teknis. Karesepna dijawab gancang, tapi henteu masihan hasil anu positif. Numutkeun kana pabrikan, monitor kedah disayogikeun ku Microsoft.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

 

Nyaéta, monitor Asus TUF kaulinan VG27Henteu AQ nyaéta yén 165 Hz, éta henteu ogé ngarojong 155 Hz!

 

Hayu urang négatip!

  • Sora. Spéker anu dibangun dina dahsyat. Panyatur multimedia anu paling murah dimainkeun luar biasa dibandingkeun sareng panyatur VG27A. Malah tablet Cina ngahasilkeun sora anu berkualitas tinggi. Di dieu Asus tarnished reputasi maranéhna.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

  • Tembok jangji dina kaulinan. Dina résolusi pituin 2K, dina kartu vidéo Asus GTX 1080ti, henteu mungkin pikeun ngesel deui pigura 80 per detik. Dina 144Hz, pigura kedah robih unggal ms 6. Tapi ieu teu kajadian. Intuisi, éta hiji kartu vidéo luhur henteu narik. Panginten dina modeu SLI, pasangan 1080ti bakal ngahasilkeun hasil anu dipikahoyong. Tapi produsén Asus wajib nyaritakeun pembeli ngeunaan ieu dina situs. Barina ogé, pamekar kumaha waé nguji Asus TUF Gaming VG27AQ monitor dina kaulinan. Parantos dicandak layar. Tapi kanyataanna sajalan.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

Sacara umum, opini ngeunaan produk dua kali. Layar Srimanganti anu cocog sareng gambar, desain sareng setelan anu seueur. Sareng teu kaharti sareng supir. Masalahna henteu hardware, janten kami ngantosan pembaruan kanggo Windows 10. Sora pikasieuneun sareng pigura batesan anu rendah dina nunjukkeun gambar dina kaulinan nyaéta laleur dina salep. Sacara umum, mutuskeun pikeun sorangan - ngagaleuh atanapi ngadagoan modél énggal di pasar monitor.

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

 

Penting! Panambihan! Saklar togél pikeun 165 Hz parantos kapanggih!

Sanggeus parantos diajarkeun petunjuk na, sareng henteu mendakan sebutan 165 Hz, urang mimiti diajar ménu monitor éta sorangan. Ngahurungkeun sadaya modeu sakaligus tur pariksa frekuensi anu diperyogikeun dina setélan adaptor pidéo (tina daptar turun-handap). Hasilna, aranjeunna mendakan kumaha nyarios ka komputer yén kami ngagaduhan monitor modéren.

Upami anjeun ngaktipkeun modeu Over Clocking dina setélan, pilihan frékuénsi anu diperlukeun nembongan langsung dina panel nVidia. Karunya pisan Asus henteu nyerat perkawis ieu dina buku panduan. Anjeun tiasa mésér monitor kalayan harga anu murah di dieu: http://gbe.st/302eSvC

Монитор Asus TUF Gaming VG27AQ – честный обзор

 

 

tingali ogé
koméntar
Translate »