Xiaomi CC9 smartphone: pengumuman garis anyar

1 155

Buta Cina parantos nyandak posisi anu kuat dina pasar global pikeun ngahasilkeun telepon sélulér anu kualitas luhur sareng terjangkau. Sareng ayeuna waktuna pikeun muka cakrawala énggal. Smartphone Xiaomi CC9, atanapi langkung sanés parangkat parantos siap pikeun meunang haté pangguna.

Xiaomi CC9 smartphone: pengumuman garis anyar

Garis anyar produsén Tiongkok ngagaduhan modél: CC9, CC9e sareng CC9 Meitu Edition. Sadaya alatna dumasar kana Mi 9, atanapi henteu, mangrupikeun énggal unggulan. Kalayan aya bédana - sanes prosésor Qualcomm snapdragon 855 anu kuat, produk anyar nampi kana Snapdragon 710.

Xiaomi CC9 smartphone: kaunggulan

Urang Tionghoa mangrupikeun jalma anu katebak. Siaomi terang kumaha nyimpen sareng henteu leungiteun palanggan. CC9 kagungan tampilan anu mirip Mi9 AmoLED 6,39 inci FullHD layar + sareng scanner sidik. Kacaangan layar 600 cd / m2.

Xiaomi CC9 smartphone: pengumuman garis anyar

Pangguna butuh selfie anu kualitas - henteu aya masalah. Kaméra utama nyaéta Sony IMX586 kalayan resolusi 48 MP, sareng kaméra hareup dina 32 MP kalayan apertur F / 1,6. Adaptor NFC, sinar infra red, sora Hi-Res HD - set standar pikeun smartphone modern.

Nanging sareng otonom, smartphone Xiaomi CC9 bahkan langkung ageung dina unggulan Mi 9. Produsén dipasang batré kalayan kapasitas 4030 mAh. Nunjukkeun yén aya "lemah" prosésor Snapdragon 710, anu anyar bakal nunjukkeun operasi jangka panjang dina biaya tunggal.

Xiaomi nyatakeun yén smartphone bakal dijual dina tilu warna. "Spares panonpoé dina salju" - sapertos bodas, dina variasi hideung klasik, sareng dina hal bulao sareng sparkol tandatangan. Pupuhu perusahaan, Lei Zun, ogé parantos ngumumkeun harga smartphone. Biaya minimal tina versi 6 / 64 nyaéta 260 dolar AS. Smartphone nganggo 6 GB RAM sareng 128 flash - 290 $. Harga pikeun pasar Cina. Anjeun tiasa mésér telepon di dieu.

tingali ogé
koméntar
Translate »