TV BOX VONTAR X3: karyawan anggaran pangsaéna dina 2020

Balapan anu terasna dina pasar TV TV masih kénéh ditungtungan logis. Pabrikan netep dina chip Amlogic S905X3 sareng nyoba ngungkabkeun poténsina. Ayeuna bajoang pikeun memori, antar muka sareng fungsionalitas. Dina bagean anggaran, TV BOX VONTAR X3 parantos kukuh. Rarangkén hareup pikaresepeun sareng kamampuan teknis sareng kamampuan teknisna.

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Technozon nawarkeun tinjauan jujur ​​ngeunaan tinju TV. Sadaya panulis link dina bagian handap tulisan.

 

TV BOX VONTAR X3: spésifikasi

pabrik VONTAR (Guangdong Cina)
Chip Amlogic S905X3
Prosesor 4хARM Cortex-A55 (nepi ka 1.9 GHz), prosés 12nm
Video adaptor Mali-G31 MP2 (650 MHz, 6 Cores)
memori aksés acak 4 GB (DDR4, 3200 MHz)
Ingetan waé 32 / 64 / 128 GB (eMMC Flash)
Ékspansi ROM Leres, kartu memori
sistem operasi Android 9.0
Ngamutahirkeun dukungan Leres, inline
Jaringan kabel Leres, RJ-45 (1Gbits)
Jaringan nirkabel 802.11 a / b / g / n / ac 2.4GHz / 5GHz (2 × 2 MIMO)
Ayana mantan teu
Bluetooth Sumuhun 4.0 versi
Selang 1xUSB 3.0

1xUSB 2.0

HDMI 2.1 (ngarojong HD CEC, HDR dinamis sareng HDCP 2.2, 4K @ 60, 8K @ 24)

AV-out (standar 480i / 576i)

SPDIF

RJ-45 (10/100/1000)

DC (5V / 2A, indikator kakuatan biru)

Dukungan kartu mémori Leres, microSD dugi ka 64 GB
akar yen
manajemén Kadali jauh IR, kontrol sora, giroskop
Panel digital yen
harga 30-50 $

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Pikeun kauntungan TV BOX VONTAR X3 anjeun tiasa aman nambihan dukungan pikeun Amlogic Video Engine (AVE) dina tingkat hardware. Rarangkén bisa nyandikeun sareng ngodode format video sareng sora anu dilindungi. Dekodod audio ngadukung sadaya format anu populér sareng ngabédakeun aranjeunna ka 5.1 sareng 7.1. Hasilna, pembeli nampi "gabungan" kanggo acara TV, anu terang sadayana.

 

TV BOX VONTAR X3 sawangan

Bungkusan anu saé sareng kotak set-top anu sami pikaresepeun nyiptakeun pangalaman anu pikaresepeun nalika anjeun munggaran pendak. Sacara éksternal, kotak TV katingalina kasét - cet perang dina warna poék. Ku jalan kitu, gambaran kahiji yén konsol diciptakeun pikeun kaulinan dikonfirmasi nalika uji.

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Ngawangun kualitas anu saé. Desain pantes nengetan. Bangsa Tionghoa henteu teuing teu puguh sareng ngajantenkeun kasus anu indah sareng padet. Tapi alat terpencil anu hadir sareng kit téh langkung sapertos produk semi-réngsé. Untungna, para penjual di toko online ngiringan teu sampurna tina kotak set-top sareng nawiskeun kanggo mésér kadali jauh anu normal. Tapi ieu mangrupikeun trifel.

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Mangka kaperluan. Nu launcher launter sareng ganjil dina kontrol sora ngarusak gambaran anu ageung. Panginten produsén bakal ngabéréskeun firmware sareng sadaya masalah bakal ngaleungit. Tapi ieu mangrupikeun téori. Sajauh ieu, ningali eusi dina TV éta henteu pikaresepeun.

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Di sisi anu sanés, TV BOX VONTAR X3 ngagaduhan prestasi anu saé. Aya sadayana henteu aya lags di buruan, sareng teu aya throttling dina aplikasi uji. Teu disangka-sangka. Seueur jumlah ROM (kanggo versi 128 GB) sareng chip anu kuat langsung nangtukeun tujuan konsolna.

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Saur gosipna yén Vontar mésér versi OEM konsol HK1 sareng, kalayan saringan saeutik, anjeunna ngaluncurkeunana di pasar handapeun nami na nyalira. Dibikeun kamiripan dina penampilan sareng ngeusian, gampang percanten kana pernyataan sapertos kitu.

TV BOX VONTAR X3: лучший бюджетник 2020 года

Dina kelas anggaran (dugi ka $ 50), alatna praktis henteu sami dina kinerja sareng fungsina. Kusabab kitu, urang tiasa aman nyarankeun tinju TV ka sadaya pangguna anu ngarencanakeun nonton kontén pidéo dina kualitas luhur sareng maénkeun kaulinan Android. Fokus kana cocooan, langkung saé masihan preferensi pikeun vérsi anu nganggo 128 GB ROM sareng kéngingkeun gamepad normal. Anjeun tiasa mésér kotak set-top dina harga pasangan TeraNews nganggo tautan: http://gbe.st/302cMYV

 

tingali ogé
koméntar
Translate »