Israel njupuk pangayoman saka pangenalan praupan

1

Nalika pangembang Apple berjuang kanthi algoritma pangenalan rai ing Smartphone dhewe, wong Israel uga duwe pertahanan nglawan merek apel. Algoritma khusus ngelingake kamera kanthi cara rai ora bisa dideteksi kanthi bener. Asil ora bisa ngerteni pasuryan kanthi piranti lunak khusus.

Israel njupuk pangayoman saka pangenalan praupan

Ngomong karo media, pamilik D-ID Gil Perry menehi jaminan marang masarakat manawa algoritma program kasebut kanthi kemungkinan 90% bakal ngalangi pangenalan rai. Algoritma Google, Facebook lan Baidu ora bakal bisa mbatalake foto digital sing digawe dening program pangayoman kanthi fitur rai saka wong sing nyata.

Израиль взялся за защиту от распознавания лицGagasan kanggo nggawe aplikasi kasebut muncul karo panulis ing tentara. Sawise lelungan menyang Amerika Selatan karo kanca, pangembang nampa pesenan saka para atasan supaya ora njupuk gambar ing perjalanan kasebut lan ora nerbitake foto nalika teka ing omah. Banjur kanca-kanca mutusake, tanpa nglanggar larangan komandan, supaya algoritma pangenalan pasuryan nampa informasi palsu.

Израиль взялся за защиту от распознавания лицAsil minangka perusahaan sing nembe diadegake manawa, sawise nindakake algoritma khusus, bakal ngusulake solusi kanggo masalah kanggo akeh pangguna Internet. Muga-muga manawa program kanggo njaga privasi bakal katon kanthi cedhak karo pangguna.

 

Maca uga
komentar
Translate »