Зак Ефрон престана да личи на себе

Сексуалниот симбол на 21 век, холивудскиот актер Зак Ефрон непријатно ги изненади своите обожаватели. Во најмала рака, повеќето следбеници на theвездата на социјалните мрежи направија врева поради чудните промени на ажурираните фотографии.

 

Зак Ефрон престана да биде како него самиот

 

Сè започна со фактот дека актерот ја објави веста дека раскинал со својата девојка Ванеса Валјадарес. Причината не е прецизирана, но може да се каже со поголема сигурност дека поради расцепканите распореди за снимање во различни земји.

Зак Эфрон (Zac Efron) перестал быть похож сам на себя

Заедно со вестите, холивудската starвезда објави и своја фотографија. Токму од оваа слика започна бумот низ целиот свет околу Зак Ефрон. Накратко, тврдењата кон актерот изгледаат вака:

 

  • Вилицата на Зак доби повеќе квадратна форма на лицето. Јасно е дека Спартанските карактеристики на лицето даваат храброст, но толку брзо менување на обликот на лицето може да се направи само со хируршка интервенција.
  • Актерот премногу брзо се здоби со мускулна маса и се олесни. Ова е дури и надвор од моќта на професионалците. Да не ги спомнувам актерите со нивните зафатени распореди и ужина во текот на целиот ден.

 

Зак Эфрон (Zac Efron) перестал быть похож сам на себя

 

Во одбрана на кул холивудскиот актер од спасувачите Малибу

 

Заедно со негативните коментари за промената на изгледот на холивудската starвезда, можете да најдете и позитивни критики. Зак Ефрон навистина изгледа посвежо. Со такви карактеристики и фигура на лицето, можете да ја преземете главната улога во кој било акционен филм.

Зак Эфрон (Zac Efron) перестал быть похож сам на себя

Самиот актер избегнува да одговара на прашања во врска со хируршка интервенција. Всушност, не е важно. На крајот на краиштата, секоја личност е арбитер на својата судбина. Ниту еден од навивачите нема право да го осудува Зак Ефрон. Една поговорка е идеална тука - „Лесно е да се види дамка во туѓо око, но не е судбина да се забележи трупец на сопственото око“. Да му посакаме најдобро на Зак во тој нов проект, за кој толку елегантно се трансформираше во брутален човек.

Прочитајте исто така
коментари
Translate »