Cyberpunk: Edgerunners - seri anime të bazuara në lojë

Studio Trigger, i njohur për Little Witch Academia dhe Promare, ndërmori krijimin e një serie anime të bazuar në lojën Cyberpunk. Deklarohen rreth 10 episode me kohëzgjatje deri në 30 minuta secili. Seriali do të quhet Cyberpunk: Edgerunners. Do të prezantohet në Netflix. Anime pritet të ndjekë nga afër komplotin e Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red).

Cyberpunk: Edgerunners – аниме-сериал по игре

Cyberpunk: Edgerunners - seri anime të bazuara në lojë

 

Tashmë ka një trailer në Netflix. Më poshtë mund ta njihni. Një video tre minutëshe përçon qartë atmosferën e lojës. Ndoshta do të ketë personazhe të rinj që nuk janë në lodër. Bota distopike, në video, paraqitet me të gjitha ngjyrat. Duke pasur parasysh shkëmbimet dhe përballjet e vazhdueshme, ku bandat janë në luftë me korporatat, seritë anime do të kenë pak të barabartë për sa i përket skenave të dhunës.

Cyberpunk: Edgerunners – аниме-сериал по игре

Një datë shpalljeje për Cyberpunk: Edgerunners ende nuk është shpallur zyrtarisht. Mbani gjurmët e shërbimit të lajmeve Netflix, për të mos humbur këtë kryevepër.

Lexoni kështu
Translate »