Adidas Gazelle: Star Wars Episode 5 nyaéta 40

Kabaruan mérek didaptarkeun pikeun pedang poék misterius. Saha anu tiasa émut, éta licik, datar sareng melengkung. Sareng sacara umum, éta bénten pisan sareng lampu lampu biasa. Fans genre bakal satuju yén hal anu sami tiasa ditingali dina sapatu olahraga Adidas Gazelle.

 

Adidas Gazelle: 5-му эпизоду «Звёздные войны» 40 лет

 

 

Ieu sanés kolaborasi munggaran antara dua mérek (Adidas sareng proyek Star Wars). Sateuacan éta, aya sapatu sneaker dina gaya Luke Skywalker sareng Darth Vader. Sareng ogé, sakumpulan kumpulan Adidas x Star Wars 2020. Tapi aranjeunna semu siga budak.

 

Adidas Gazelle: 5-му эпизоду «Звёздные войны» 40 лет

 

Adidas Gazelle - for geus dewasa

 

Pasti, anu anyar bakal dipikaresep ku para pembeli sagala umur. Kusabab sapatu olahraga katingalina tiis pisan. Komo upami anjeun henteu ngabeungkeutkeunna ka episode ka 5 pilem "Star Wars", éta katingalina ketat pisan, sareng dina waktos anu sami, henteu biasa.

 

Adidas Gazelle: 5-му эпизоду «Звёздные войны» 40 лет

 

Sneakers Adidas Gazelle bérés hideung, sareng garis bodasna nganggo palapis reflektif. Sacara lahiriah, garis-garisna gaduh struktur anu robek, anu narik perhatian. Gambar warna diterapkeun dina saluruh permukaan insol. Gambar nunjukkeun urang saurang prajurit anu nganggo pedang dina pananganna ngalawan kasang tukang bintang anu musnah.

 

Adidas Gazelle: 5-му эпизоду «Звёздные войны» 40 лет

 

Tentatif, kabaruan ti Adidas bakal dijual dina 4 Nopémber 2020. Harga awalna $ 100. Sapatu olahraga Adidas Gazelle bakal dijual di Amérika Serikat. Henteu aya anu terang perkawis palaksanaan barang énggal di buana sanés.

 

tingali ogé
koméntar
Translate »