Israel nyokot perlindungan tina pangenalan wajah

1

Nalika pamekar Apple berjuang kalayan algoritma pangenal pameunteu di smartphone sorangan, urang Israél parantos ngembangkeun pertahanan ngalawan merek apel. Algoritma khusus trik kaméra dina cara anu fitur rai henteu leres dideteksi. Hasilna nyaéta henteu mampuh ngenalkeun pameunteu sareng parangkat lunak khusus.

Israel nyokot perlindungan tina pangenalan wajah

Ngomong kana média, pamilik D-ID Gil Perry ngajamin ka umum yén algoritma program éta kalayan kamungkinan 90% bakal ngalangi pangenalan rupa. Algoritma Google, Facebook sareng Baidu moal tiasa ngamajukeun poto digital anu didamel ku program perlindungan kalayan fitur raray anu nyata.

Израиль взялся за защиту от распознавания лицGagasan pikeun nyiptakeun aplikasi sapertos kitu panulis dina tentara. Anggeus ngumbara ka Amérika Kidul sareng réréncangan, pamekar nampi pesenan ti atasanna pikeun henteu nyandak gambar dina perjalanan sareng henteu nyebarkeun poto nalika aya di bumi. Teras para sahabat mutuskeun, tanpa ngalanggar larangan komandan, supados algoritma pangenalan muka nampi inpormasi palsu.

Израиль взялся за защиту от распознавания лицHasilna mangrupikeun perusahaan anu nembé didirikeun, nalika ngalaksanakeun algoritma khusus, bakal ngajukeun solusi anu bakal diarepkeun pikeun masalah pikeun seueur anu nganggo Internet. Mudah-mudahan program pikeun ngajaga privasi bakal badé katingali ku pasanggrahan.

 

tingali ogé
koméntar
Translate »