Oekraïne het die nasionale span van Albanië verslaan: 4-1

Drie doele in 'n ry in die eerste helfte sonder 'n antwoord - dit is hoe Oekraïense voetbalspelers die wedstryd teen die nasionale span van Albanië begin het. Die verpletterende vriendskaplike wedstryd is geëindig met die telling 4: 1 - het die Oekraïense Sokkerfederasie gesê.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Die eerste doel in die teenstander se doel is deur Evgeny Konoplyanka aangeteken. Die volgende twee doele in die doel was danksy Andrei Yarmolenko. Na die eerste helfte het die Albaniërs by die wedstryd aangesluit. Op die 89-minuut het Emanuele Ndoy 'n rekening geopen ten gunste van sy span. Die geluk van die nasionale span van Albanië het egter daar geëindig. Eugene Konoplyanka het 'n skoot op die doel herhaal en die 4-doel aan die Albaniërs aangeteken.

Die kampioenskapswedstryd tussen Albanië en die Oekraïne het in Frankryk, in die Camille Fournier-stadion, plaasgevind.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Soos in die media opgemerk, het niemand 'n soortgelyke weergawe van Oekraïense voetbalspelers verwag nie. Selfs met inagneming van die feit dat die wyke van die legendariese atleet Andrei Shevchenko die veld opgeneem het. Daar word gehoop dat die Oekraïense voetbalspelers nie hul vaardigheid verloor om doele aan te teken nie en die land tot die hoogste punt sal lei.