Beelink GT-KING PRO 2021 kanthi Wi-Fi 6

Cool TV-BOX - Beelink GT-King PRO, ngunjungi review kita setahun kepungkur. Mula, produk anyar sing muncul ing pasar saka merek Tionghoa kaget. Kita ditawakake tuku Beelink GT-KING PRO 2021 kanthi Wi-Fi 6, sing diwenehake minangka gadget anyar. Alamiah, dadi luwih menarik apa sing istimewa babagan konsol anyar, sing dikarepake udakara $ 150.

 

Spesifikasi Beelink GT-KING PRO 2021 kanthi Wi-Fi 6

 

Karakteristik rinci babagan TV-Box iki bisa ditemokake kene, amarga hardware tetep ora owah. Umumé, isin yen para penjual ing toko Tiongkok nulis babagan nambah frekuensi operasi kristal saka 1.8 dadi 2.2 GHz. Iki informasi palsu. Bentenane hardware sing signifikan mung kanggo dhukungan Wi-Fi 6. Malah port SPDIF, sing ora ana akeh penggemar merek sing nulis, ora katon ing produk anyar.

Beelink GT-KING PRO 2021 с Wi-Fi 6

Nanging bagean piranti lunak wis ganti dadi luwih apik. Lan mengaruhi luwih akeh kualitas reproduksi swara ing macem-macem format. Kajaba iku, pamilik ora prelu nggawe apa-apa kanthi nginstal aplikasi. Kabeh iki bisa digunakake ing kothak, sing cocog kanggo pamula sing ora trampil karo piranti kasebut. Kita ngomong babagan dhukungan kanggo Dolby Audio, DTS Listen, audio pitung saluran lan liya-liyane.

Beelink GT-KING PRO 2021 с Wi-Fi 6

Lan wektu liyane sing nyenengake sing bakal disenengi para pembeli yaiku anané remot kontrol paling keren ing kit kasebut. Paling ora kalebu varian $ 150 kita G20S PRO, telusuran latar mburi, giroskop lan telusuran swara. Kanggo sampeyan sing pengin kenal karo Beelink GT-KING PRO 2021 anyar karo Wi-Fi 6, disaranake nonton review video saluran TECHNOZON ing ngisor iki.

 

Maca uga
komentar
Translate »