Isabella Arantes: lintang Brasil ngalahake jagad iki

4

Majalah sing nggegirisi ora aktif maneh - dadi misuwur, mung pasang Instagram lan narik kawigaten masarakat. Mangkono uga model anyar Isabella Arantes (Isabella Arantes) saka Brasil. Bocah wadon kasebut nerbitake foto lan bahane dhewe babagan busana.

 

Изабелла Арантес (Isabella Arantes)

 

Sawise pangguna ing 2013 ing sithik jaringan sosial, Isabella entuk pelanggan 2019 50 nyata nalika taun 000. Lintang saben dina Brasil ngunggah foto menyang jaringan sosial lan nuduhake kesan klambi. Utamane, fashionista kasebut minangka merek La Bella, sing dipanggonake ing produksi jeroan.

 

Изабелла Арантес (Isabella Arantes)

Isabella Arantes: urip pribadi

Model kasebut lair ing 29 tanggal Juni 1997 taun (dheweke dadi taun 21). Miturut horoskop - kanker. Papan lair lan pendhudhuk - Brasil. Hobi - nari. Dikenal yen lintang Brasil minangka bagean saka grup tari Domingao do Faustao. Status perkawinan - ora nikah. Yen sampeyan yakin media kasebut, Isabella Arantes kepenak karo kaendahane pemain bal-balan Brasil sing misuwur - Neymar da Silva. Ing album foto ing Instagram, ing bagean "pribadi", ana foto Isabella mung karo keponakane.

 

Изабелла Арантес (Isabella Arantes)

 

Sumber penghasilan utama yaiku Instagram jaringan sosial. Ibukutha model kasebut kira-kira 100 ewu dolar. 2019 taun kanggo Isabella dadi sukses. Model kasebut ana ing antarane sepuluh bocah wadon sing paling ayu ing planet iki. Stylists mbantah manawa lintang anyar saka Brasil nduweni masa depan sing apik.

Maca uga
komentar
Translate »