Xiaomi CC9 smartphone: pengumuman baris anyar

1 189

Raksasa Tiongkok wis njupuk posisi kuwat ing pasar global kanggo ngasilake ponsel sing berkualitas lan terjangkau. Lan saiki wis tekan papan sing luwih anyar. Xiaomi CC9 smartphone, utawa luwih lengkap baris piranti kanggo menang ati pangguna.

Xiaomi CC9 smartphone: pengumuman baris anyar

Baris anyar saka pabrikan China kalebu model: CC9, CC9e lan CC9 Meitu Edition. Kabeh piranti adhedhasar Mi 9, utawa luwih, minangka versi unggulan sing wis diowahi. Kanthi prabédan - tinimbang prosesor Qualcomm snapdragon 855 sing kuat, produk anyar nampa Snapdragon 710.

Xiaomi CC9 smartphone: kaluwihan

Bangsa Tionghoa minangka masarakat sing bisa diramalake. Siaomi ngerti carane nyimpen lan ora ilang pelanggan. CC9 duwe layar FullHD MixNUMX AmoLED 9 inch layar layar kanthi scanner bekas driji. 6,39 padhang cd / m2.

Xiaomi CC9 smartphone: pengumuman baris anyar

Pangguna butuh selfie kualitas - ora ana masalah. Kamera utama yaiku Sony IMX586 kanthi resolusi 48 MP, lan kamera ngarep ing 32 MP kanthi tandha F / 1,6. Adaptor NFC, sinar inframerah, swara Hi-Res HD - pesawat standar kanggo smartphone modern.

Nanging kanthi otonom, smartphone Xiaomi CC9 malah luwih unggul karo Mi 9. Produsen nginstal baterei kanthi kapasitas 4030 mAh. Amarga ana prosesor Snapdragon 710 sing "lemah", anyar bakal nuduhake operasi jangka panjang kanthi biaya siji.

Xiaomi nyathet yen smartphone bakal adol ing telung warna. "Sparks srengenge ing salju salju" - kayata putih, ing variasi ireng klasik, lan ing kasus biru kanthi tandha teken. Kepala perusahaan, Lei Zun, uga wis ngumumake harga smartphone. Biaya minimal versi 6 / 64 yaiku dolar 260 US. Smartphone kanthi 6 GB RAM lan lampu kilat 128 - 290 $. Harga kanggo pasar Tiongkok. Sampeyan bisa tuku telpon ing kene.

Maca uga
komentar
Translate »